A MAGYAR TÁPLÁLKOZÁSTUDOMÁNYI TÁRSASÁG és a A NAIK ÉLELMISZER-TUDOMÁNYI KUTATÓINTÉZET közös rendezésében tartandó „Aktualitások a táplálkozástudományi kutatásokban” című  PhD konferenciára

 A „Táplálkozástudományi kutatások” PhD konferenciasorozat ötödik alkalommal kerül megrendezésre „Aktualitások a táplálkozástudományi kutatásokban” címmel.

 A rendezvény keretében fiatal kutatók olyan tudományos eredményei kerülnek bemutatásra, amelyek a táplálkozás-élettan, táplálkozástudomány és az élelmiszertudomány, továbbá az élelmiszermarketing területéhez kapcsolódva innovatív fejlesztések alapját képezhetik. A konferencia célja azoknak a kutatási eredményeknek a megvitatása, amelyek a tudomány és ipari hasznosítás szempontjából is érdeklődést válthatnak ki. A szekciók értékelésének munkájában a Társaság szakmailag kiemelkedő munkásságú tagjai kaptak felkérést.

 A konferencián olyan fiatal kutatók jelentkezését várjuk, akik jelenleg PhD hallgatók, illetve max. 2 év telt el a sikeres védést követően. A rendezvényre bejelentett előadások anyagából készült összefoglalókat ISBN számmal ellátott elektronikus formában jelentetjük meg.

 A konferencián bemutatott előadások közül legjobb előadások díjazásban részesülnek. Az előadások tervezett időtartama 15 perc.

 A rendezvény időpontja: 2015. január 22.

 Helyszín: NAIK Élelmiszer-tudományi Kutatóintézet, H-1022 Herman Ottó út. 15. Budapest, Tanácsterem  

 A konferencián való részvétel ingyenes.

 A konferenciára történő jelentkezés határideje: 2015. január 5.

Jelentkezni a mellékelt regisztrációs lap kitöltésével és az absztrakt egyidejű megküldésével lehet.

A részletes programot a jelentkezések alapján a 2. felhívásban tesszük közzé.

 Jelentkezés és információ:

Dr. Gelencsér Éva; E-mail: e.gelencser@cfri.hu

 Várjuk jelentkezésüket!
 
Letöltések: