A beiratkozásra 2014. szeptember 5-én pénteken 9:00 órakor a II. sz. Belgyógyászati Klinika A épület földszinti Tantermében ( cím: 1088 Budapest, Szentkirályi utca 46. ) kerül sor. A beiratkozás lefolytatásának zavartalansága érdekében, kérem a pontos megjelenést.

A beiratkozás feltétele az aláírt 3.b. ” Megállapodás a magyar nyelvű önköltséges képzésben résztvevő doktorandusz, a témavezető/munkahely együttműködéséről ” című melléklet (http://phd.semmelweis.hu/dokumentumtar/urlapok-hallgatoknak )leadása a Doktori Titkárságon, valamint az önköltség összegének befizetése.

Tájékoztatom, hogy ezen kívül 2 200 Ft-ot kell befizetnie, mely összeg az index árát foglalja magában. A képzési és az index díjának befizetését a Neptun- rendszeren keresztül intézheti. (Hallgatói tájékoztató az önköltség Neptun rendszerben történő befizetéséhez a fenti honlapon elérhető)

Kérem, hogy töltse le a Doktori Iskola honlapjáról a 6. sorszámú Beiratkozási Lapot, töltse ki nyomtatott formában és a beiratkozáshoz hozza magával.

Kérem, hozzon magával az index kiállításához szükséges igazolványképet.

Amennyiben a jelentkezési anyagához nem csatolta okleveleit, kérem hozza magával a diplomáját és nyelvvizsga bizonyítványát(ait), valamint az ezekről készült másolatot. Felhívom szíves figyelmét a doktori kurzusokra, melyek listája a honlapon található. A kurzusokra a NEPTUN rendszeren keresztül kell jelentkezni a beiratkozási időszakban (2014. szeptember 1-14.).

Kérem, hogy bármilyen további kérdésével forduljon félfogadási időben a Doktori Titkárság munkatársaihoz. egyéb információ a Doktori Iskola honlapján található.

Budapest, 2014. augusztus 12.
Dr. Rácz Károly
egyetemi tanár
a Doktori Tanács elnöke