Tisztelt Doktoranduszok és Doktorjelöltek!

A Doktoranduszok Országos Szövetsége (DOSz) egy, a maga nemében egyedülálló, több száz tagot magába foglaló, komoly szellemi tőkével, saját tudományos hálózattal és közösséggel rendelkező köztestület. A DOSz felépítésének és működésének alapköveit a tudományos osztályok adják. Eddig 17 tudományos osztály alakult meg, amely most 3 új osztállyal bővül, köztük a DOSz Orvos- és Egészségtudományi Osztályával.

Frissen alakuló osztályunkban szívesen látunk minden olyan ambiciózus PhD-hallgatót és doktorjelöltet, akik szeretnék előmozdítani a területen dolgozók tudományos életét, miközben a tudományos ismereteken túlmutató kapcsolatokra is szert tehetnek.

Az osztály céljai közé tartozik a tudományos szakmai érdekképviselet mellet a szakmai és közösségi rendezvények szervezése (workshop, konferencia, DOSz tábor) és lebonyolítása, valamint tudományos és szakmai kiadványok szerkesztése, publikálása. Célunk továbbá a kapcsolattartás külföldi doktorandusz szervezetekkel, valamint szakmai együttműködés kialakítása a hazai képzőhelyekkel.

Ha szeretnél aktívan részt venni az osztály munkájában, akkor várlak szeretettel az alakuló ülésen, melyen a tagok felvételére, az osztály tisztségviselőinek megválasztására, továbbá munkaterv készítésére kerül sor. Az alapító ülés időpontja május 2. vagy 3. Helyszíne: Szeged. A pontos időpont a Facebook oldalunkon, szavazással fog eldőlni.

Ha szeretnéd nyomon követni programjainkat, hírt kapni az osztály munkájáról akkor kattints a hivatalos Facebook oldalunkra: http://www.facebook.com/DOSZOEO

A DOSz hivatalos honlapja: http://www.dosz.hu

Szeretettel várunk minden egészségtudománnyal foglalkozó doktoranduszt és doktorjelöltet az alakuló ülésünkön!