A beiratkozásra 2013. szeptember 6-án pénteken 9 órakor a II. sz. Belgyógyászati Klinika A épület földszinti Tantermében ( cím: 1088 Budapest, Szentkirályi utca 46. ) kerül sor. A beiratkozás lefolytatásának zavartalansága érdekében, kérem a pontos megjelenést.

A beiratkozás feltétele az aláírt  megállapodás leadása a Doktori Titkárságon szeptember  13. 12 00-ig, valamint az  önköltség összegének befizetése szeptember 30-ig.

Tájékoztatom, hogy ezen kívül 2200 Ft-ot kell befizetnie, mely összeg az index árát foglalja magában.

A képzési  és az index díjának  befizetését  a Neptun- rendszeren keresztül intézheti.

Kérem, hogy töltse le a fenti honlapról a 6. sorszámú Beiratkozási Lapot, töltse ki nyomtatott formában és a beiratkozáshoz hozza magával.

Kérem, hozzon magával az index kiállításához szükséges igazolványképet.

Amennyiben a jelentkezési anyagához nem csatolta okleveleit, kérem hozza magával a diplomáját és nyelvvizsga bizonyítványát(ait), valamint az ezekről készült másolatot.

Felhívom szíves figyelmét a doktori kurzusokra, melyek listája a honlapon található. A kurzusokra a NEPTUN rendszeren keresztül kell jelentkezni a beiratkozási időszakban (2013. szept. 2-15.).

Kérem, hogy bármilyen további kérdésével forduljon félfogadási időben a Doktori Titkárság munkatársaihoz. egyéb információ a Doktori Iskola honlapján található.

Budapest, 2013. szeptember 2.

Dr. Rácz Károly
egyetemi tanár
a Doktori Tanács elnöke