Tisztelt Szülők, Segítő Szakemberek!

Továbbra is fontos számunkra a partner kapcsolat, a kölcsönös bizalom kiépítése, ezért folyamatosan tervezzük Önökkel az interaktív találkozásokat, az együttműködés különböző formáit! Az első, bemutatkozó találkozás után ahol felvilágosítást kaptak a Pető nevelési rendszer, a konduktív pedagógia alapelveiről, most átfogó témát kínálunk arról az országos kiemelt projektről, ami azért jött létre, hogy támogassa az egységes gyermekút optimalizálását, amelyben a különböző szakterületekhez tartozó szakemberek együttműködése pontosan szabályozott. Saját szülői közösségünk mellett következő találkozásunkat ajánljuk a kisgyermekeket nevelő családoknak, valamint a segítő szakembereknek is!

A résztvevők információt kapnak a februártól folyamatosan induló ingyenes és akkreditált képzésekről a szakemberek és szülők részére.

A rendezvény ingyenes, de regisztráció-köteles:
https://goo.gl/forms/pJoyPo1DNmazigJf1

Saját szülői közösségünk mellett következő találkozásunk témáját ajánljuk a kisgyermekeket nevelő családoknak, valamint a segítő szakembereknek is!

2019.január 23-án, szerdán Kereki Judit szakmai vezető előadásán keresztül tájékozódhatnak a kínált programokról, szakmai tartalmakról, ami egyaránt fontos a különböző ágazatokban dolgozó szakembereknek és az érdeklődő családtagoknak.

2017. február 1-én indult el a „Koragyermekkori intervenció ágazatközi fejlesztése” című kiemelt uniós program (EFOP-1.9.5-VEKOP-16-2016-00001). A komplex fejlesztés célja az iskoláskor előtti gyermekek és családjaik hatékonyabb, magasabb színvonalú ellátáshoz, a szükségletekhez igazodó szolgáltatásokhoz való hozzájutásának biztosítása, különös tekintettel a speciális ellátási szükségletekre. A kiemelt projekt egyik fontos feladata a kora gyermekkori intervenciós ellátásban részt vevő szakemberek és az érintett gyermekek szülei, hozzátartozói számára képzések, továbbképzések fejlesztése, szervezése és megtartása.

Szeretettel várjuk Önöket az évindító előadásra!