FARSANG

2017. február 22-én délután a felső tagozatos csoportok közös farsangi mulatságon vettek részt.

A gyerekek közül sokan beöltöztek, jelmezt, álarcot öltöttek. A felvonulással kezdődött programon mindenki megmutathatta kreatív énjét, mosolygós személyiségét. A legeket három tagú zsűri díjazta a gyerekek legnagyobb örömére: Fehér Gyöngyi (iskolánk igazgató-helyettese), Baranyai Dorisz (Szülői Munkaközösség aktív tagja) és Bagi Márta (egészségügyi részleg vezetője).

Az ezt követő buli hangulatáról DJ Dominique gondoskodott, akinek bő órás koncertjén kicsik és nagyok, gyerekek és felnőttek egyaránt kikapcsolódhattak  a ‘parketten’. Azok sem maradtak tétlenül, akik másféle szórakozást kerestek: egy külön teremben társasjátékokkal várták az ott ‘állomásozó’ konduktorok a betérőket. A teli hasakról a büfében tálalt sütemények, rágcsálnivalók, üdítők és a később érkező pizza gondoskodott.

Köszönet illeti az iskola vezetőségét a támogatásért, a zsűrit a munkájáért, a dolgozó konduktorokat az odafigyelésért és nem utolsó sorban az SZMK és a szülők közreműködését és segítséget, amely nagyban hozzájárult a farsang sikeréhez.

DÖK”