a Semmelweis Egyetem
48 nap
7 óra
12 perc
42 mp

 

Foglalkozásaink bejáró rendszerben, akár heti több alkalommal, a konduktív pedagógia gyakorlatának megfelelően elsősorban csoportos formában történnek. A tünet specifikus csoportokba közel hasonló állapotú emberek járnak. A csoport dinamikája, a jó légkör, vidám hangulat, a hasonló problémákkal küzdők eredményei mindig nagyon pozitívan hatnak az egyének teljesítményére. A csoport alkalmat nyújt a társakkal való tapasztalatcserére, lehetőséget ad új kapcsolatok teremtésére, melyek szintén nagyban segíthetik a mindennapi életben felmerülő problémák megoldását, kezelését. A betegség, az állapot elfogadása és az ezzel való együttélés tanulása mindenki számára egy nehéz folyamat, amit a társak jó példája és tanácsai megkönnyíthetnek. Az állandó egymásra való odafigyelés javítja az alkalmazkodóképességet, türelmet és toleranciát igényel a másik emberrel szemben, ezáltal az egyén saját magával szemben is türelmesebbé válik.

A foglalkozások mindig oldott, jó hangulatban a konduktorok vezetésével folynak. Miután a Felnőtt Nevelési Egység is szerves része főiskolánk gyakorló területének, így a hallgatók jelenléte és gyakorlata folyamatosan része az életünknek.

Szükség esetén, amennyiben a csoportba való beillesztés nem kivitelezhető, egyéni foglalkozásokat is biztosítunk.

Vidékiek és külföldiek számára 2-4 hetes intenzív intervallum konduktív foglalkoztatást biztosítunk. Ebben az időszakban a budapesti tartózkodást saját maguk oldják meg és a hét minden napján bejárnak a megfelelő csoportokba. Ezt évente akár több alkalommal is megismételhetik.

Térítési díjak – kérjük, hogy az aktuális árlistáról érdeklődjön a (1) 224 1511-es telefonszámon!

  • Első tanácsadás: 6500 Ft
  • Csoportos foglalkozás 1800 Ft /alkalom
  • Egyéni foglalkozás: 3600 Ft./alkalom,
  • Beszédfejlesztés, ha más foglalkozást is igénybe vesz 1100 Ft./alkalom, ha más foglalkozást nem vesz igénybe 2200 Ft /alkalom.