Betűméret: A A A

Alkalmassági vizsgálatra felkészítő kurzus

Beszéd-, ének-zenei és testi alkalmassági vizsgára felkészítő kurzus az Pető András Főiskolán.

A Pető András Főiskola oktatói felkészítő kurzust indítanak azzal a céllal, hogy segítséget nyújtsanak az alkalmassági vizsga követelményeinek eredményes teljesítésében. A konduktor alapszakos képzésre jelentkezőknek beszéd-, ének-zenei és testi alkalmassági vizsgát kell tenniük.

A felkészítő kurzusra azok jelentkezését várjuk, akik a 2016. évi felvételi eljárásban konduktor, illetve más felsőoktatási intézményben tanító, óvodapedagógus vagy csecsemőgondozó BA képzésre jelentkeztek.

Javasoljuk a részvételt mindazoknak, akik bizonytalanok a felkészültségükben, esetleg tudomásuk van vagy az előzetes alkalmassági vizsgán tudomást szereztek valamilyen –beszéd-, ének-zenei vagy testi alkalmasságot érintő – problémájukról.

A foglalkozásokat öt szombati napon tartjuk, minden alkalommal tárgyanként 90 percnyi időtartamban. A kurzus három tárgyából egyéni igény szerint lehet választani (csak egyfélét, illetve bármilyen variációban többfélét).

A kurzus költségtérítéses: 1800 Ft/óra, azaz tárgyanként az ötször két óra díja 18 000 Ft.

Amennyiben mindhárom tárgyra jelentkezik, kedvezményesen 45 000 Ft a részvételi díj.
Egy-egy tárgyból csak mind az öt alkalomra lehet jelentkezni, nem áll módunkban megbontani a részvételi díjat.

A kurzus időpontjai: 2016. február 13., 20., 27., március  5., 12; 10—15.30 óra között.
A kurzus helyszíne: Pető András Főiskola, 1125 Budapest, Kútvölgyi út 6.
A jelentkezés határideje: 2016. február 10.

Jelentkezni elektronikus úton lehet az elokeszito@peto.hu címen. Jelentkezéskor, kérjük, adja meg nevét, elérhetőségét és azt, hogy mely tárgy(ak)ra jelentkezik. A kurzus díját egy összegben, csekken kell befizetni. Az első foglalkozáson átadjuk a csekket; a befizetést igazoló szelvényt a második foglalkozásra kérjük elhozni.

Ha a kurzussal kapcsolatban bármilyen szakmai kérdése van, forduljon dr. Szegfű Mária programfelelőshöz a szegfu.maria@peto.hu email címen.

Kategória: A kar hírei | A közvetlen link.