Betűméret: A A A

Betegellátás rendje

Tisztelt Betegek!

Szeretnénk, ha új környezetében, a Klinikánkon otthon érezné magát. Ezért, hogy a műtétre való várakozási idő alatt is tájékozódni tudjon, a felmerülő kérdéseire választ kapjon, és a felkészülési időt megkönnyítsük, állítottuk össze az alábbi tájékoztatót, mely az Önre váró vizsgálatokat, lehetoségeket és házirendet foglalja össze röviden.

Intézetünk a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar Ortopédiai Klinikája, ahol a mozgásszervi, valamint a sérült betegek gyógyítását és ellátását végezzük, a különleges kivizsgálást és gyógykezelést igénylő betegeket látjuk el. Ezen kívül tudományos munkával, leendo orvosok, szakorvosok, gyógytornászok, ápolók oktatásával is foglalkozunk.

Doc formátumban letölthető itt.

 

Hol keressem ?

A következőkben tájékoztatjuk arról, hogy az épületben mit, hol talál meg.
Bővebben…

Hogyan zajlik a betegfelvétel?

BETEGFELVÉTEL: 7:15-től

A kézsebészeti beavatkozásra érkező betegek 7:30-ra érkezzenek az osztályra, más beavatkozás miatt érkező, befekvésre készülő betegek számára az osztályos betegfelvétel 9-tól történik.
Bővebben…

Mit szükséges a betegeknek magukkal hozniuk?

Legszükségesebb személyes használati tárgyait hozza magával! Kérjük, ne felejtse elhozni korábbi zárójelentéseit, leleteit és röntgenfelvételeit, MR, CT lemezeit.
Bővebben…

Kivonat a házirendből

Korházunk egy számos betegeget ellátó oktató korház. Annak érdekében, hogy a gyógyítás és a jövő orvos szakembereinek oktatása zavartalanul történyjen határozott és írott szabályokra van szükség. Kérjük, olvassa el, hogy megtudja, hogyan lehet leghatékonyabban része, résztvevője a korház munkájának!
Bővebben…

Tájékoztató a betegjogokról

Az egészségügyről szóló 1997. évi CLIV. törvény külön fejezetben szabályozza a betegek jogait és kötelezettségeit.
Ezen betegjogok köréről, annak kórházunkban való érvényesítési lehetőségéről, illetve az ehhez kapcsolódó kórházi házirendről kívánjuk tájékoztatni jelen Betegjogi Tájékoztatónkkal. Reméljük, hogy tájékoztatónkkal eredményesen segítjük Önt a betegjogokkal kapcsolatos eligazodásban.

Bővebben…

Egyéb információk

Alapvető a műtétet megelőző intézkedéskről olvashat itt az ide látogató.
A műtétre készülőket kérjük, hogy olvassák el figyelmesen, mert képet kaphatnak arról, hogyan zajlik a kezelés.
Bővebben…