Betűméret: A A A

Oktatási központok

A központi oktatási egységek a karoktól függetlenül működnek.

Nyelvi Kommunikációs Igazgatóság

20130814-IMG_2393-nyelvtanulas-stock-web A Nyelvi Kommunikációs Igazgatóság (régen Lektorátus) fő tevékenysége a hallgatók idegen nyelvi oktatása és vizsgáztatása egészségügyi szaknyelvből: orvosi, fogorvosi, gyógyszerészeti, egészségügyi informatikai területen. Az intézet hét nyelvet oktat, egyedülállóan a magyarországi orvosegyetemek között: latin, angol, német, francia, spanyol, olasz, orosz. A nyelvórákon lehetőség nyílik az egyetemi záróvizsgára felkészítő csoportokban elsajátítani a követelményeknek megfelelő anyagot minden nyelvből.

Tovább a Nyelvi Kommunikációs Igazgatóság honlapjára →

Testnevelési és Sportközpont

 20130410-SE-sportnap-89-webA Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sportközpont, Sporttelep irányítja az Általános Orvostudományi Kar, a Fogorvostudományi Kar, a Gyógyszerésztudományi Kar hallgatói részére a kötelező testnevelést, valamint a tanórán kívüli sportot. Szabadidős sport keretében lehetőség van az egyetem által szervezett Medikus Kupa sportágak edzésein (kézilabda, kosárlabda, röplabda /férfi-női/, labdarúgás /férfi/), valamint az egyéb sportági edzéseken részt venni. A Sportközpont igény szerint szervez tömegsporttáborokat is.

Tovább a Testnevelési és Sportközpont honlapjára →

E-learning és Digitális Tartalomfejlesztő Központ

 
RS26415_KA-20141210-IMG_1010-emk-scrA E-learning és Digitális Tartalomfejlesztő Központot 2011-ben hozta létre az egyetem. Az e-learning segítségével a hallgatók korszerű, naprakész, tudományos eredményekre épülő, interneten keresztül hozzáférhető ismeretanyaghoz juthatnak. A Semmelweis Egyetem e-learning felületének a Moodle tanulási platform adja a technikai hátterét.

Tovább az E-learning és Digitális Tartalomfejlesztő Központ honlapjára →