Betűméret: A A A

Tájékoztatás Textil Üzem leállításáról

Tisztelt Klinikaigazgató Asszony/Úr!
Tisztelt Tömbigazgató Asszony/Úr!
Tisztelt Gazdasági Vezető Asszony/Úr!

 

 Mint arról korábbi levelemben már tájékoztattam Önöket, ezúton szeretném megerősíteni, hogy az Egyetem Textil Üzeme nagyberendezéseinek teljes felújítása miatt 2017.11.06-tól várhatóan 2017.12.15-ig leállításra kerül.

A felújítás ideje alatt a Textil Üzem a mosatási feladatokat egy szegedi egy váci és egy budapesti mosoda közreműködésével fogja biztosítani. Annak érdekében, hogy a textília ellátást folyamatosan biztosítani tudjuk, a két távolabbi mosodába a szennyes kiszállításának minden munkanapon 11 órakor és 12 órakor el kell indulnia a textil üzemből. A textil üzem vezetése az elmúlt időszakban felvette a kapcsolatot a szervezeti egységek textil raktáraival a napi szennyes textília átvételének felgyorsítása érdekében. Az összes érintettel előzetesen egyeztetett és elfogadott elszállítási időpontokat klinikánként napi bontásban levelem 1. sz. melléklete (Excel táblázat 3 munkafüzet lapon) tartalmazza, és a Textil Üzem honlapján is közzé tesszük.

Eddigi konstruktív, segítőkész hozzáállásukat szeretném ezúton munkatársaiknak is megköszönni!

Tekintettel arra, hogy a közreműködő mosodák számos egészségügyi intézmény textíliáit is mossák, az egyetemi textília készletek védelmében szeretném kérni, hogy a felújítás időszakában csak bejelölt egyetemi textíliát adjanak le szennyesként, jelöletlen textíliát lehetőség szerint ne használjanak!

Azon jelöletlen textíliát, (pl.: paplan, pléd, párna, mop) melyek a Textil Üzem szitanyomó technológiájával nincsenek bejelölve, és mosatásuk mindenképpen szükségessé válik, kérjük, hogy leadásuk előtt textil filccel, a klinika nevének feltűntetésével szíveskedjenek megjelölni. (Paplan, pléd, párna egyik sarkára a szervezeti egység textília raktárában egy-egy textília darabot célszerű rávarrni, a jelölést ezen javasoljuk elvégezni.)

A felújítás ideje alatt a Textil Üzem vezetése és minden dolgozója igyekszik minden tőle telhetőt megtenni az Önök fennakadásmentes kiszolgálása érdekében. Az esetlegesen felmerülő, előre nem látható problémákért (közlekedési baleset, vagy a partner mosodákban előforduló műszaki probléma) előre is elnézésüket kérjük.

Kérem, hogy bármilyen felmerülő textília ellátási problémájuk esetén a felújítás ideje alatt Csorba Béla Textil Üzem vezető kollégámat a +36-20-825-9906, vagy a fenti telefonszámon engem szíveskedjenek keresni!

Segítségüket és megértésüket előre is köszönöm!

PDF verzió megtekintése.

Szennyes textília beszállítás ütemezése táblázat.

 

Budapest, 2017.10.31.

Tisztelettel:

Haraszti Imre
igazgató

Kategória: SE hírek, Szolgáltatások | A közvetlen link.