Betűméret: A A A

Filmek a Semmelweis Egyetemről

A Semmelweis Egyetemről készült reprezentatív filmeket az alábbi beágyazott videókon lehet megtekinteni. Az eddig elkészült két film egyike elsősorban diákoknak és leendő hallgatóknak, valamint az érdeklődő lakosságnak mutatja be angol nyelven a Semmelweis Egyetemet, míg a feliratos, narráció nélküli angol és magyar nyelvű változat konferenciák, kongresszusok előtt, tudományos eseményeken érkezési időben, szakmai kiállításokon akár végtelenítve is vetíthető.

A Kommunikációs és Rendezvényszervezési Igazgatóság célja egy olyan reprezentatív film-adatbázis létrehozása, amely széles körben használható, és akár webes felületen keresztül is hozzáférhető.

Kérjük, a film letöltése, további felhasználása előtt tájékoztassák a Kommunikációs és Rendezvényszervezési Igazgatóságot.

(Letöltési probléma esetén kérjük, ellenőrizze, hogy a számítógépe rendelkezik-e filmlejátszó szoftverrel, illetve a programban van-e megfelelő codec. Amennyiben nincs, ajánljuk az ingyenes VLC lejátszó telepítését.  További probléma esetén konzultáljon a rendszergazdával.)

Az angol nyelvű film letöltése mp4 formátumban tölthető le az alábbi gombra kattintva: 
Angol nyelvű film letöltése


 

A film a Semmelweis Egyetemhez kapcsolódó rendezvényeken szabadon felhasználható. Kérjük, a felhasználásról tájékoztassák a Kommunikációs és Rendezvényszervezési Igazgatóságot.

(Letöltési probléma esetén kérjük, ellenőrizze, hogy a számítógépe rendelkezik-e filmlejátszó szoftverrel, illetve a programban van-e megfelelő codec. Amennyiben nincs, ajánljuk az ingyenes VLC lejátszó telepítését.  További probléma esetén konzultáljon a rendszergazdával.)

A magyar-angol feliratos film letöltése mp4 formátumban tölthető le az alábbi gombra kattintva:
Feliratos film letöltése