Betűméret: A A A

Oktatás

A 2014/2015 tanév szeptemberétől az ötödéves medikusok mellkassebészeti oktatását Klinikánk végzi. A tantermi előadásokon túl a kiscsoportos gyakorlat során a hallgatók élő betekintést kaphatnak a modern mellkassebészeti tevékenység mindennapjaiba.

A gyakorlat helyszíne az Országos Onkológiai Intézet Mellkassebészeti Osztályán bázisán működő Semmelweis Egyetem Mellkassebészeti Klinika. Cím:  1122 Budapest Ráth György utca 7-9.

A gyakorlati idő kezdetekor kérjük a hallgatókat gyülekezzenek a 3-s épület 3. emeletén a konferencia teremnél. A gyakorlati helyszín könnyen megközelíthető a déli pályaudvar felől. Érdemes a Kék golyó utca felőli sorompós bejáratot választani. Ez esetben bal kéz felé találják a 3-s épületet, ami egy hat emeletes, új-modern daganatsebészei centrum. Itt kell felmenniük a 3. emeletre és a konferencia teremnél várakozni.

Kérünk minden hallgatót, hogy csak abban az időben jelenjen meg a gyakorlaton, amikor a neptunon regisztrált, órarend szerinti hivatalos sebészeti gyakorlata van, ellenkező esetben nem fogjuk aláírni a jelenléti ívét.

A klinika oktatási felelőse: Dr. Ghimessy Áron


Előadások: