Idén is népszerű előadókkal és programokkal készül a hivatalos ponthatárváró rendezvény, a Pont Ott Parti. A július 24-én megrendezett eseményen a Gypo Circus és a Colostar perzseli fel a színpadot, a ponthatárok megjelenése után pedig a Junkies csap a húrok közé. Először hallható majd a POP-DAL, amely egyetemi zenekaroknak kiírt pályázati felhívásra született.

2014-ben ismét megrendezi az Educatio Nonprofit Kft. népszerű ponthatárváró eseményét, a Pont Ott Partit, melynek idén a Semmelweis Egyetem lesz a házigazdája. Az immár nyolcadik alkalommal jelentkező rendezvényen egész délután a felvételizőké a pálya: július 24-én, 15 órától színes programok, koncertek és előadások várják a felvételizőket a Dr. Koltai Jenő Sportközpontban (1123 Budapest, Csörsz utca 2-4.). A belépés ingyenes.

pop_kozonsegA többi között hallgatói élettel, karriertervezéssel és ösztöndíjakkal kapcsolatos előadásokra lehet beülni, leendő évfolyamtársakkal ismerkedni, felsőoktatási intézmények képviselőitől kérdezni, kipróbálni a fal- és rekeszmászást, valamint a segway-t. A POP-on kint lesz az Educatio Ügyfélszolgálata is, így személyesen lehet kérdezni felvételi témakörben a cég munkatársaitól. A nagyszínpadon Janklovics Péter és Hajdú Balázs dumaszínházas előadók felelnek majd a jókedvért, a ritmust pedig a Gypo Circus és a Colorstar adja meg. Először csendül fel a POP-DAL, amely egyetemi zenekaroknak kiírt pályázatra készült, és a nyertes dal a rendezvény hivatalos indulójaként mutatkozhat be. Nyereményjáték, tánctanulás, érdekes bemutatók és kreatív foglalkozások is színesítik a Pont Ott Parti programját.

A rendezvény csúcspontja a 20 órától kezdődő Ponthatár Show – ekkor jelennek meg a kivetítőn az idei ponthatárok. A Pont Ott Partit egy hatalmas Junkies koncert zárja a ponthatárok kihirdetése után.

A programról bővebben a folyamatosan frissülő http://www.felvi.hu/pop2014 oldalon olvashatnak az érdeklődők.
Clipboard01