Betűméret: A A A

Pénzügyi Csoport

Vezető

A csoport feladata:

A Kútvölgyi Klinikai Tömb betegellátási és oktatási tevékenységével összefüggésben felmerült számlák kezelése, házipénztár működtetése, átkönyvelési és átcsoportosítási feladatok ellátása a keretek szabályos, igény szerinti felhasználhatósága érdekében. Rendszeres tájékoztatás küldése a Tömb Igazgatóinak a szabad keretek állásáról, kérésre a számlák kifizetéséről. Szerződések nyilvántartása.

Szállítói számlák

A Tömb működésével kapcsolatos beérkező számlák iktatása, igazoltatása, kezelése az SAP pénzügyi rendszerben. A hiányos, hibás számlák visszaküldése a szállítónak, esetleges fizetési határidők módosításának megkérése. Az ellenőrzött, felszerelt és aláírásokkal ellátott számlák beküldése átutalásra a Pénzügyi Igazgatóság részére.

Vevői számlák

A Tömb bevételeinek rendszeres kiszámlázása a bérlők, a járó- és fekvő betegek részére. Pályázati és kutatási munkák teljesítésének számlázása és pénzügyi elszámolása. Önköltséges tanfolyamok számláinak elkészítése. Folyószámla egyeztetések a Pénzügyi Igazgatósággal.

Házi pénztár

A Tömb dolgozói részére járandóságaik kiosztása. Készpénz be- és kifizetések teljesítése, pénzváltás, a betegek kérésére értékeik megőrzése, szigorú számadású nyomtatványok nyilvántartása, hitelesítése. Vásárlási előlegek elszámolása.