Betűméret: A A A

Reprezentatív filmek és fotók

RS26116_KA-20141212-IMG_1295-tudotranszplant-sajtotajekoztato-scrFotókat és igény szerint rövidfilmeket elsősorban a Semmelweis Egyetem központi eseményeiről, sajtótájékoztatóiról készítünk. A fényképek, valamint a videók maximum 10 perces, vágott változatai megtekinthetők az egyetem Youtube csatornáján, valamint a dinamikus honlapfelületén a hírek között.

Az egyetemhez kapcsolódó, újságírók számára különleges helyszíneken is készülnek videóanyagok, ezek letöltéséhez kérésre segítséget nyújtunk. A kari, klinikai és intézeti eseményeken szabad kapacitás függvényében veszünk részt, fotókkal, galériákkal illusztráljuk a kapcsolódó cikkeket.

A Médiasarok oldalon található portrék és épületfotók szabadon felhasználhatók megfelelő hivatkozással (fotó: Semmelweis Egyetem – “kép készítője”). A témák szerint kategorizált képeket eredeti méretben kérésre szintén elküldjük.

A Semmelweis Egyetemen honlapjára 2012-ben angol és magyar nyelvű reprezentatív filmek kerültek fel. A filmek letölthetőek, valamint a közeljövőben ajándéktárgyként is elérhetők lesznek. Az adatbázis több filmből áll, melyek tartalma célcsoportonként különbözik, így használható konferenciákhoz, kongresszusokhoz, tudományos eseményekhez, szakmai kiállításokhoz kapcsolódóan, valamint lakossági és tanulmányi jellegű rendezvényeken is.

Filmekkel, videókkal kapcsolatos kérdés esetén Keresztes Eszter, fényképekkel kapcsolatban Kovács Attila tud segíteni.