Betűméret: A A A

Semmelweis Egyetem Újság

Aktuális lapszám:

A Semmelweis Egyetem Újság a dolgozók és a hallgatók számára készül, háromezer példányban. A nyári időszak kivételével havonta jelenik meg. Felelős kiadója az egyetem rektora, szerkesztője Dobozi Pálma és Keresztes Eszter.

RS24197_KA-20141031-IMG_3261-nyilt-nap-allo

A lap elkészítését szerkesztőbizottság felügyeli, melyben az egyetem vezetése és minden kara képviselteti magát. A 32 oldalas kiadvány beszámol az egyetem mindennapi életéről, a legfontosabb rendezvényekről, a mindenkit érintő közérdekű információkról, hírekről. A lap fontos feladata, hogy bemutassa a jelentős tudományos eredményeket, az innovációkat és a kiemelkedő teljesítményeket. Rendszeresen megjelenési lehetőséget kapnak a tehetséges fiatalok. Az újság folyamatosan nyomon követi az egyetemen elnyert uniós pályázatok lebonyolítását és az intézményi fejlesztéseket is. Minden lapszámban van egy több oldalas képriport, amelynek célja, hogy a nagy méretű fotók segítségével egy-egy témát még közelebb hozzon az olvasókhoz.

A  hirek@semmelweis-univ.hu címen várjuk az egyetemi egységek információit (pályázati és kutatási eredmények, kitüntetések, az egészségügyi ellátás területén nyújtott eredmények, eszközbeszerzések, hallgatói élet, oktatási- és sporteredmények, stb.), meghívóit (konferenciák, szakmai napok, rendezvények, versenyek, stb.).