Betűméret: A A A

Központi kiadványok a Semmelweis Egyetemen

A Kommunikációs és Rendezvényszervezési Igazgatóság (KRI) igény szerint közreműködik az egyetem központi kiadványainak szerkesztésében, illetve már korábban megjelent kiadványok frissítésében.

Legutóbb 2017 decemberében adtunk ki magyar és angol  nyelven egy az egyetemet bemutató, nyolc oldalas  prospektust. Szintén 2017-ben jelentettünk meg egy a Semmelweis Egyetemet bemutató kétnyelvű reprezentatív fotóalbumot Semmelweis – Az egyetem, ahol a múlt és a jövő találkozik / Semmelweis – The university where the past and future meet címmel. 

2014-ben leporelló formátumban Tradition and Innovation címmel nyolc oldalas kiadványt adtunk ki az egyetemről szintén angol és magyar nyelven.

2012 márciusára készült el az egyetemet bemutató, reprezentatív angol nyelvű kiadvány, a Tradition and Innovation in Medicine, Health Care and Sport Sciences frissítése. A 96 oldalas kiadvány mind szövegében, mind képanyagában gyakorlatilag teljesen megújult.

A KRI részt vett a Kutatóegyetemi Pályázat kommunikációjának segítésében, így a pályázat eredményeiről beszámoló kiadványok elkészítésében is. Az KRI munkatársának szerkesztésében készült el a Modern Orvostudományi Technológiák a Semmelweis Egyetemen – Kutatóegyetemi projekt 2010-2012 című 26 oldalas kiadvány (Tudományos füzet), amely modulokra bontva mutatja be a kutatócsoportok projekt keretében elért eredményeit. Szintén e pályázat keretében készült el egy 4 oldalas szórólap jellegű kiadvány Kutatás-fejlesztés, innováció, tradíció címmel.

Kiadványokkal kapcsolatos kérdésekben, kérésekben Dobozi Pálma tud segíteni.

A Kommunikációs és Rendezvényszervezési Igazgatóságon átkönyveléssel vásárolhatóak meg az egyetemet népszerűsítő központi kiadványok, valamint reprezentatív könyvek, amelyek listája az egyetem belső hálózatában olvasható kiadványkatalógusban érhető el.

kiadvanykat_button

Letölthető tartalmak:

Magyar nyelvű prospektus (2 MB pdf – 2017. december)
Angol nyelvű prospektus (2 MB pdf – 2017. december)
Magyar nyelvű leporelló: Tradíció és innováció (1,4 MB pdf – 2014. szeptember)
Angol nyelvű leporelló: Tradition and Innovation (1,4 MB pdf – 2014. szeptember)
Tudományos füzet (pdf – 2012.)
Szórólap (pdf – 2012.)

A kiadványok felhasználása az KRI engedélyéhez kötött. Kérjük, írjon a hirek@semmelweis-univ.hu-ra.