Betűméret: A A A

Központi kiadványok a Semmelweis Egyetemen

RS24951_KA-20141119-IMG_6611-scrA Kommunikációs és Rendezvényszervezési Igazgatóság (KRI) igény szerint közreműködik az egyetem központi kiadványainak szerkesztésében, illetve már korábban megjelent kiadványok frissítésében.

Legutóbb 2014 szeptemberében aktualizáltuk  az egyetemet magyar illetve angol nyelven bemutató, nyolc oldalas leporelló jellegű kiadványokat.

2012 márciusára készült el az egyetemet bemutató, reprezentatív angol nyelvű kiadvány, a “Tradition and Innovation in Medicine, Health Care and Sport Sciences” frissítése. A 96 oldalas kiadvány mind szövegében, mind képanyagában gyakorlatilag teljesen megújult.

A KRI részt vett a Kutatóegyetemi Pályázat kommunikációjának segítésében, így a pályázat eredményeiről beszámoló kiadványok elkészítésében is. Az KRI munkatársának szerkesztésében készült el a Modern Orvostudományi Technológiák a Semmelweis Egyetemen – Kutatóegyetemi projekt 2010-2012 című 26 oldalas kiadvány (Tudományos füzet), amely modulokra bontva mutatja be a kutatócsoportok projekt keretében elért eredményeit. Szintén e pályázat keretében készült el egy 4 oldalas szórólap jellegű kiadvány Kutatás-fejlesztés, innováció, tradíció címmel.

Kiadványokkal kapcsolatos kérdésekben, kérésekben Dobozi Pálma tud segíteni.

A Kommunikációs és Rendezvényszervezési Igazgatóságon átkönyveléssel vásárolhatóak meg az egyetemet népszerűsítő központi kiadványok, valamint reprezentatív könyvek, amelyek listája a kiadványkatalógusban érhető el.

kiadvanykat_button

Letölthető tartalmak:

Magyar nyelvű leporelló: Tradíció és innováció (1,4 Mb PDF – 2014. szeptember)
Angol nyelvű leporelló: Tradition and Innovation (1,4 Mb PDF – 2014. szeptember)
Tudományos füzet (pdf – 2012.)
Szórólap (pdf – 2012.)

A kiadványok felhasználása az KRI engedélyéhez kötött. Kérjük, írjon a hirek@semmelweis-univ.hu-ra.