Semmelweis 250 – jubileumi arculat

A Semmelweis Egyetem szervezeti egységei és polgárai az egyetem alapításának 250. évfordulója alkalmából a 2019/20-as tanévben az egységes jubileumi arculatnak megfelelő sablonokat alkalmazzák. Ezek használatát jubileumi arculati kézikönyv tartalmazza, ami pdf formátumban letölthető erre a linkre kattintva.

Az egységes jubileumi arculatba illeszkedő levélpapírokat, borítékokat, okleveleket, PPT-sablonokat a Semmelweis250 honlapról lehet letölteni.

A Semmelweis Egyetem Arculati kézikönyve tartalmazza az egyetem által használt címereket (színes, monokróm, stilizált), valamint a karok címereit (színes, monokróm, stilizált). Tartalmazza a névjegykártya, illetve levélpapír, valamint boríték mintákat. Az arculati kézikönyv javaslatot fogalmaz meg egyetemi diaminták használatára. A diaminták sablonjai PowerPoint formátumban letölthetőek…   Az egyetem egységei különböző oklevéltípusokból is válogathatnak, illetve Word formátumban letölthetik azokat…

Az arculati kézikönyv letölthető pdf formátumban erre a linkre kattintva.

Az egységes egyetemi arculatba illeszkedő névjegykártyákat és borítékokat a Kommunikációs és Rendezvényszervezési Igazgatóságon keresztül lehet rendelni a szerződött alvállalkozótól.

Kérjük, vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal Bánhidi Sárával
titkarsag.kommunikacio@semmelweis-univ.hu
Egyetemi mobil: 06-20-663-2055
Belső mellék: 55392