A délelőtti magas színvonalú tudományos előadásokat emlékezetes délutáni kulturális program követte.

Dr. Szabó Attila a Kerpel-Fronius Ödön Tehetséggondozó Program titkára nyitotta meg a Kerpel nap tudományos programját a Kerpel-Fronius Tehetséggondozó Program hallgatóinak részvételével, a Transzplantációs Sebészeti Klinika tantermében.
Az alábbi hallgatók tartottak előadást:

Herczeg Kata, Dr. Tárnoki Ádám, Hetényi Gergely, Kerényi Áron, Dr. Csordás Katalin, Prókai Lilla, Suskó Ivett.

A program díjátadó és kulturális része, a Semmelweis Szalonban folytatódott a Piramis Projekt záró rendezvény folytatásaként.
A Piramis Project záró rendezvényén került sor az Astellas Pharma Kft által támogatott Kerpeles pályázóink díjainak átadására. Dr. Domonkos Andor, Dr. Kiss Gergely PhD és Kerényi Áron ÁOK V. éves TDK hallgatók számára.

astellas díjátadás.jpg piramis1.jpg piramis.jpg

A Kerpel Napon első alkalommal oklevéllel jutalmaztuk a Kerpeles öregdiákokat, akik immár Kerpel-Alumni taggá váltak, és a későbbiek során segédmentorként is segítik a mostani és majdani kerpeles hallgatóinkat:
Dr. Pócza Péter, Dr. Fröchlich Georgina, Dr. Lenkey Nóra, Dr. Hangya Balázs, Dr. Kaposi Ambrus, Dr. György Bence, Dr. Schafer Betti, Dr. Németh Dorottya, Dr. Enyedi Balázs, Dr. Lazáry Áron, Dr. Péterfy Zalán, Simon Katalin, Dr. Kohl Gyula Márton, Dr. Krepuska Miklós, Dr. Pásti Krisztina, Dr. Inczédy-Farkas Gabriella, Orbán Judit

2012-ben Dr. Domonkos Andor, és Kolonics Ferenc vehették át a Kerpel díjakat. A díjakat az emlékplakettel és az oklevéllel, a Baráti kör elnöke Dr. Monos Emil és Dr. Sótonyi Péter professzor urak, valamint Dr. Szabó Attila adta át.

Az Igazságügyi Orvostanért Alapítvány díját dr. György Bence, a Hirtelen szívhalál Alapítvány díját dr. Marosi Attila, a Hazai Szervátültetésért Alapítvány díjait Dr Stiedl Péter, Dr. Balla Bernadett, Prókai Lilla és Protzner Anna kapták.

Az esten a Tehetséggondozó program hallgatói adtak elő zongorán, majd ezt követően állófogadáson vettek részt meghívott vendégeink.