Tájékoztatás küldeménykezelés változásáról

 

2020. március 25. napjától a járványügyi helyzetre való tekintettel a Központi Postázóban (KIÉ P17), valamint a Budai Érkeztetőben (Kútvölgyi út 6. A/18) a veszélyhelyzet fennállásának idején a küldemények szervezeti egységek részére történő átadás-átvételére vonatkozóan ügyfélfogadási idő kerül bevezetésre:

 

hétfőtől csütörtökig 10-13 óra között

pénteken 10-12 óra között

 

Ügyfélfogadási időn kívül a Központi Postázó és a Budai Érkeztető a szervezeti egységek részére zárva tart.

Az ügyfélfogadási idő nem érinti a Magyar Posta Zrt. részéről kiszállított küldemények átvételét, valamint a körjárati kulcsos ládák átadás-átvételét, az a megszokott rendnek megfelelően történik.

 A Központi Postázó és a Budai Érkeztető az aznap érkező küldeményeket maradéktalanul továbbítja a szervezeti egységek részére, illetve elvégzi az aznapi külső partner részére történő feladásra átvett küldemények Magyar Posta Zrt. részére történő átadását.

A Belső Klinika Tömbhöz tartozó, illetve a PAK, a Kútvölgyi úton lévő (III. Belgyógyászat Kutatólabor, EMK) szervezeti egységek küldeményeiket a Központi Postázóban és Budai Érkeztetőben vehetik át ügyfélfogadási időben.

A Központi Postázó munkatársa kizárólag a Központi Igazgatási Épületben (Üllői út 26.) működő szervezeti egységek részére kézbesít küldeményt.

 

Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönöm.

 

Márton Noémi

igazgató

Szervezési és Igazgatási Központ