Betűméret: A A A

KKORL/1/2018. (IV.04.) számú KANCELLÁRI KÖRLEVÉL helyettesítési jogkör gyakorlásáról

Ikt. szám: 36451/KTIT/2018

KKORL/1/2018. (IV. 04.) számú KANCELLÁRI KÖRLEVÉL
helyettesítési jogkör gyakorlásáról

A Semmelweis Egyetem (a továbbiakban: Egyetem) Szervezeti és Működési Szabályzatának I. rész 3/A. § (21) bekezdésére, a 34. § (1) bekezdés h) pontjára, valamint a 37. § (2) bekezdésére tekintettel az alábbi rendelkezést és körlevelet adom ki.

1.§

A rendelkezés és körlevél időbeli hatálya

 

(1) Jelen rendelkezés és körlevél távollétem idején:

2018.április 5-től április 6-ig hatályos.

2.§

Helyettesítési jogkör gyakorlásáról történő rendelkezés

(1) Az 1. § (1) bekezdésében meghatározott időtartamban Dr. Borbélyné Balogh Zsuzsanna gazdasági főigazgató ellátja a kancellár helyettesítése keretében mindazokat a feladatokat, amelyek jogszabály vagy az Egyetem belső szabályzata alapján a kancellár hatáskörébe tartoznak.

(2) az (1) bekezdésben meghatározott vezető a meghatározott időtartamban helyettesítési jogkörben eljárva a nemzeti felsőoktatásról szóló 2011. évi CCIV. törvény (a továbbiakban: Nftv.) 13/A. § (2) bekezdés b) pontjában meghatározott egyetértési jogot gyakorol az Nftv. 12. § (1) bekezdése, valamint 13. § (1) bekezdése szerinti jogosultnak az intézmény gazdálkodását, szervezetét, működését érintő gazdasági következménnyel járó döntései és intézkedései tekintetében, továbbá az Egyetem Szervezeti és Működési Szabályzatában meghatározott esetekben. Az egyetértés e döntések érvényességének, illetve hatálybalépésének feltétele. 

3.§

Jelen körlevelet az Egyetem belső honlapján közzé kell tenni.

Budapest, 2018. április 04.

                                                                                               Dr. Szász Károly


A KKORL/1/2018. (IV.04.) számú KANCELLÁRI KÖRLEVÉL a helyettesítési jogkör gyakorlásáról aláírt és lepecsételt, beszkennelt változata az alábbi linken megtekinthető, letölthető: KKORL/1/2018. (IV.04.) számú KANCELLÁRI KÖRLEVÉL

A bejegyzés kategóriája: Körlevelek
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.