Betűméret: A A A

KKORL/4/2017. (III.09.) számú kancellári körlevél általános helyettesítési jogkör gyakorlásáról

Ikt. szám:15555-2/KTIT/2017

KKORL/4/2017. (III.09.) számú KANCELLÁRI KÖRLEVÉL
általános helyettesítési jogkör gyakorlásáról

A Semmelweis Egyetem (a továbbiakban: Egyetem) Szervezeti és Működési Szabályzatának I. rész 3/A. § (21) bekezdésére, a 34. § (1) bekezdés h) pontjára, valamint a 37. § (2) bekezdésére tekintettel az alábbi rendelkezést és körlevelet adom ki.

A rendelkezés és körlevél időbeli hatálya 

Jelen rendelkezés és körlevél távollétem idején:

2017. március 16-tól március 17-ig, és

2017. március 24-től március 28-ig hatályos.

Általános helyettesítési jogkör gyakorlásáról történő rendelkezés

(1) Az 1. §-ban megjelölt időtartamok alatt Dr. Borbélyné Balogh Zsuzsanna gazdasági főigazgató ellátja a kancellár helyettesítése keretében mindazokat a feladatokat, amelyek jogszabály vagy az Egyetem belső szabályzata alapján a kancellár hatáskörébe tartoznak.   

(2) Dr. Borbélyné Balogh Zsuzsanna gazdasági főigazgató az 1. §-ban megjelölt időtartamban helyettesítési jogkörben eljárva a nemzeti felsőoktatásról szóló 2011. évi CCIV. törvény (a továbbiakban: Nftv.) 13/A. § (2) bekezdés b) pontjában meghatározott egyetértési jogot gyakorol az Nftv. 12. § (1) bekezdése, valamint 13. § (1) bekezdése szerinti jogosultnak az intézmény gazdálkodását, szervezetét, működését érintő gazdasági következménnyel járó döntései és intézkedései tekintetében, továbbá az Egyetem Szervezeti és Működési Szabályzatában meghatározott esetekben. Az egyetértés e döntések érvényességének, illetve hatálybalépésének feltétele. 

Jelen körlevelet az Egyetem belső honlapján közzé kell tenni.

Budapest, 2017. március 09.

                                                                                              Dr. Szász Károly

 

A KKORL/4/2017. számú kancellári körlevél általános helyettesítési jogkör gyakorlásáról  aláírt,beszkennelt változata az alábbi linken megtekinthető, letölthető: KKORL/4/2017. számú kancellári körlevél

A bejegyzés kategóriája: Körlevelek
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.