Betűméret: A A A

Kutatók Éjszakája

Ahogyan előző években is, úgy idén is csatlakozik a Semmelweis Egyetem a Kutatók Éjszakája programsorozathoz. Az alábbiakban olvashatják Rektor Úr Körlevelét a 2017-es részvételről.

Tisztelt Professzor Asszony / Professzor Úr, Kedves Kolléganő / Kolléga Úr!

A Semmelweis Egyetem első ízben 2009-ben vett részt a Kutatók Éjszakája programon. Az esemény alatt közel 20 intézet és klinika, mintegy 50 programmal várta az érdeklődőket. Az igen színes rendezvénnyel Egyetemünk nyújtotta az újonnan belépők közül a leggazdagabb palettát. Azok számára, akik aktív részesei voltak az eseménynek, nagy élményt nyújtott, hogy az érdeklődőknek közérthető módon bemutathatták kutatási eredményeiket, mindennapi munkájukat. A visszajelzések szerint, számos középiskolás az élmények hatására is döntött a pályaválasztás során, és választotta a Semmelweis Egyetemet továbbtanulási célul.

A nagy sikerre való tekintettel a Semmelweis Egyetem idén is részt vesz a Kutatók Éjszakája programsorozatban, amelynek időpontja 2017. szeptember 29-én (17:00- 24:00).

Egyetemünk az elmúlt évekhez hasonlóan várja az intézetek és klinikák színes programjavaslatait, amelyeknek témái laboratóriumi vagy egyéb, interaktív tudományos bemutatók, a nagyközönség számára szóló tudományos előadások vagy szűrőprogramok lehetnek.

A program koordinátora a Semmelweis Egyetem Innovációs Igazgatósága.

  1. Jelentkezési határidő: 2017. szeptember 5.

Kérjük, hogy jelentkezése esetén válasz e-mailben a következő mellékleteket szíveskedjenek megküldeni:

  1. Előadás ötlet sablon előadásonként külön kitöltve (az előadás helyszínét az előadó biztosítja)
  2. Előadó bemutatkozása sablon előadónként kitöltve

Várjuk jelentkezését a Kutatók Éjszakája programra!

Válaszait az Innovációs Igazgatóság munkatársának, Kalocsai Ildikó Katalinnak (kalocsai.ildiko@semmelweis-univ.hu) címezzék.

Budapest, 2017. augusztus 15.

Dr. Szél Ágoston

Rektor

 

 

 

így várjuk a színes programajánlókat a laboratóriumi és tantermi előadásokról.