Betűméret: A A A

Felhívás 2017

Megjelentek a Semmelweis Tudományos és Innovációs Alap és 2017. évi pályázatai

Semmelweis Tudományos és Innovációs Alap 2017. évi pályázatai

Műszerpályázat

STIA-M-17

A Semmelweis Egyetem Szenátusa 2017. áprilisi ülésén elfogadta a Semmelweis Tudományos és Innovációs Alapról szóló előterjesztést. Az Alap az egyetem tudományos, kutatás-fejlesztési, innovációs – beleértve az oktatás területén megvalósuló innovációt is –, továbbá műszerbeszerzést, valamint pályázati és projektmegvalósítási tevékenységét támogató, kizárólag ezt a célt szolgáló elkülönített egyetemi pénzügyi forrás.

Az Alap 2017. évi végrehajtási stratégiájának részeként jelent meg a SEMMELWEIS MŰSZERPÁLYÁZAT.

Benyújtási határidő: 2017. október 11. 16:00

Benyújtandó pályázati dokumentumok:

  • pályázati adatlap
  • költségterv
  • árajánlatok

A pályázat benyújtása:

  • elektronikus úton a hegedus.eszter@semmelweis-univ.hu e-mail címre szükséges megküldeni szerkeszthető word (adatlap) és excel (költségterv) formában, az árajánlatokat PDF formátumban.
  • valamint a pályázati adatlapot 2 db nyomtatott és aláírt formában szükséges megküldeni az Innovációs Igazgatóságra munkaidőben.

Letölthető dokumentumok:

STIA-M-17 muszer palyazat koltsegterv sablon

STIA-M-17 muszer palyazat felhivas

STIA-M-17 muszer palyazat kitöltesi utmutato

STIA-M-17 muszer palyazat beszamolo sablon

STIA-M-17 muszer palyazat ertekelolap

STIA-M-17 muszer palyazat adatlap sablon

 További információért keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken:

Hegedűs Eszter: 55464-es mellék

 

 

Tájékoztató levél – Friss információk

A Semmelweis Egyetem Szenátusa 2017. áprilisi ülésén elfogadta a Semmelweis Tudományos és Innovációs Alapról szóló előterjesztést. Az Alap az egyetem tudományos, kutatás-fejlesztési, innovációs – beleértve az oktatás területén megvalósuló innovációt is –, továbbá pályázati és projektmegvalósítási tevékenységét támogató, kizárólag ezt a célt szolgáló elkülönített egyetemi pénzügyi forrás.

Az Alap 2017. évi végrehajtási stratégiájának részeként jelent meg a Semmelweis kutatás-fejlesztési pályázat és a Semmelweis innovációs pályázat felhívás.

Mindkét felhívás esetében a benyújtási határidő 2017. szeptember 15 (hiánypótlásra van lehetőség ezután a felhívásban foglaltak szerint), a döntések 2017. október 30-ig születnek meg, a fejlesztések megvalósításának időszaka 2017. november 1. és 2018. november 30. között lehetséges.

A Semmelweis kutatás-fejlesztési pályázat célja az egyetemen folyó tudományos, alap- és alkalmazott kutatási tevékenység támogatása. A felhívás teljes keretösszege 2017-ben 60 millió Ft, egy benyújtott pályaműben igényelhető támogatás összege legfeljebb 10 millió Ft. A támogatható tevékenységek közé tartozik a tudományos, kutatás-fejlesztés, az ehhez kapcsolódó demonstrációs, beszerzési, publikációs, adatbázis-hozzáférési, tagdíj-jellegű költségek és tevékenységek.

A kutatás-fejlesztési pályázat dokumentumai:

1_Útmutató – KF pályázat

Vállalkozás részére Nem vállalkozás részére
2/1_Kitöltési útmutató – vállalkozás – KF pályázat

2/2_Kitöltési útmutató  – nem vállalkozás – KF pályázat 

3/1_Adatlap – vállalkozás – KF pályázat 3/2_Adatlap – nem vállalkozás – KF pályázat
4/1_Beszámoló formanyomtatvány – vállalkozás – KF pályázat

4/2_Beszámoló formanyomtatvány – nem vállalkozás – KF pályázat 

5_Költségvetési adatlap – KF pályázat

6_Értékelőlap – KF pályázat

Dokumentumok letöltése egyben – KF pályázat (ZIP)

A Semmelweis innovációs pályázat célja az egyetemi kutatásokban, projektekben létrejövő szellemi alkotások üzleti célú hasznosítása és az oktatási innováció támogatása, keretösszege 2017-ben 35.111.000 Ft. Egy benyújtott pályaműben igényelhető támogatás összege legfeljebb 10 millió Ft. Támogathatóak az egyetemen keletkező kutatási eredmények, szellemi alkotások üzleti hasznosításával, iparjogvédelmi oltalmának megszerzésével és fenntartásával összefüggő különböző költségek, oktatási innovációs tevékenységek.

Az innovációs pályázat dokumentumai:

Útmutató – Innovációs_pályázat

Vállalkozás részére Nem vállalkozás részére
  2/1_Kitöltési útmutató – vállalkozás – Innovációs pályázat  2/2_Kitöltési útmutató – nem vállalkozás – Innovációs pályázat
  3/1_Adatlap – vállalkozás – Innovációs pályázat   3/2_Adatlap – vállalkozás – Innovációs pályáza
4/1_Beszámoló formanyomtatvány – vállalkozás – Innovációs pályázat  4/2_Beszámoló formanyomtatvány – vállalkozás – Innovációs pályázat 

5_Költségvetési adatlap – Innovációs pályázat 

6_Értékelőlap – Innovációs pályázat 

Dokumentumok letöltése egyben – Innovációs pályázat (ZIP)

További információt a pályázat tárgyától függően a kfpalyazat@semmelweis-univ.hu vagy az  innovpalyazat@semmelweis-univ.hu címen lehet kérni, illetve személyesen a kutatók számára folyamatos tanácsadási, üzletfejlesztési és információadási szolgáltatást nyújtó Innovációs Igazgatóságon az Üllői út 26. harmadik emeletén.