Betűméret: A A A

GYIK

Ha Horizon 2020 pályázatra szeretnék jelentkezni szükséges-e regisztrálnom a Participant Portalon?

A Participant Portalon (http://ec.europa.eu/research/participants/portal/desktop/en/home.html) szükséges egyéni regisztráció létrehozása, mert csak így lehet jelentkezni a felhívásokra (“call”). Az intézményt/egyetemet/kart viszont nem kell regisztrálni, hanem az egyetem validált PIC számát (999860675) kell megadni, illetve a felhívásra való jelentkezéskor ezt kell kiválasztani.

 

Az egyetemnek melyik a hivatalos PIC száma?

Az egyetem validált PIC száma 999860675

 

Ki az egyetemen a LEAR?

A Semmelweis Egyetem LEAR-je Dr. Farkas Lilla Mercedes

Korábbi LEAR: Dr. Pörzse Gábor

 

Ki az egyetemen az FSIGN?

A Semmelweis Egyetem FSIGN-ja, vagyis az a személy, aki elektronikusan jóváhagyhatja a H2020-as és FP7-es pénzügyi beszámolókat: Baumgartnerné Holló Irén, pénzügyi igazgató. Amennyiben egy projekt pénzügyi beszámolóit FSIGN-nak kell jóváhagynia, az adott projekt elektronikus felületét kezelő személynek Baumgartnerné Holló Irént kell a projekthez rendelnie a Roles menüpont alatt.

 

Kit hívjak fel, ha OTKA-ra szeretnék pályázni?

A Semmelweis Egyetemen az OTKA intézményi koordinátor Deákné Kovács Nóra, az IK munkatársa (kovacs.nora@semmelweis-univ.hu, tel: 55446).

 

Hallgatói Erasmus mobilitási pályázatokkal foglalkozik az IK?

Erasmus mobilitási pályázatokkal a Semmelweis Egyetemen a Európai Programiroda foglalkozik.

Honlapjuk: http://semmelweis.hu/erasmus/

 

Szeretném aláírattatni a pályázatomat, mit tegyek?

Kérjük, vegye fel a kapcsolatot az IK pályázati munkatársaival, lehetőség szerint legalább egy héttel a leadási határidő előtt, mivel az aláíratás folyamata hivatalosan 5 nap. Határidőn túl érkezett pályázatok aláíratása a pályázó saját felelősségére, egyedileg történik. A PNyR-be való feltöltés ebben az esetben is kötelező; a pályázati nyilvántartó lap aláírt és lepecsételt példányát a pályamű mellé csatolni kell, majd az aláírást követően az IK részére el kell juttatni.

 

Hogyan lehet feliratkozni a hírlevélre?

Kérjük, jelezze feliratkozási szándékát az innov@semmelweis-univ.hu e-mail címen.

 

Kivel kell aláírattatnom a pályázatot, ha cégszerű aláírás szükséges?

Cégszerű aláíráshoz az Egyetem esetében két aláírás szükséges, a Rektortól és a Gazdasági Főigazgatótól. Helyettesük is aláírhat a nevükben, a Rektor nevében a Tudományos Rektorhelyettes, Főigazgató Asszony nevében a Gazdasági Igazgatóságon Erhartné Maurer Ágnes.