Betűméret: A A A

PNYR

PÁLYÁZATI NYILVÁNTARTÓ RENDSZER

A pályázati nyilvántartó rendszer (PNyR) az „Egyetemi pályázatok eljárási rendjének szabályozása” c. szabályzat hatálya alá tartozó szervezeti egységek, személyek pályázatai belső nyilvántartására, életútjának követésére, a pályázati dokumentumok elektronikus tárolására, kereshetővé tételére hivatott integrált rendszer. A rendszerbe való belépés, regisztrációt követően a http://pnyr.sote.hu oldalon történik.

 

Link: http://pnyr.sote.hu/accounts/login/?next=/

Pdf felhasználói kézikönyv: PNYR_segédlet_2014_05_19

 

A PNyR szerepe a pályázási folyamatban

(1) Az IK – az általa ismert – az egyetem számára releváns és nyitott pályázati lehetőségeket a „pályázati ajánlóként” feltölti a PNyR-be. Az egyetemről történő pályázás feltétele – a “Pályázati igény benyújtása” pontban leírtaknak megfelelően – az, hogy a pályázó regisztráljon a PNyR-be, feltöltse és rögzítse pályaművének alapadatait. Mivel e tevékenységek csak az IK által már feltöltött pályázati kiírások esetén lehetségesek, ha a pályázó olyan felhívásra szeretne pályázni, amely még nem található meg a rendszerben, abban az esetben a következőkben leírtak szerint kell eljárnia.
• Amennyiben bármely szervezeti egység, gazdasági társaság, egyetemi dolgozó, hallgató olyan felhívásra, támogatási programra, ösztöndíjra szeretne pályázni, amelyet az IK tájékoztatója nem tartalmazott, akkor ezt jelzi az IK számára az innov@semmelweis-univ.hu email-címen. A javasolt felhívás pályázhatóságát az IK ellenőrzi.

(2) A pályamű rögzítésének menete:
1. regisztráció, vagy már regisztrált felhasználóként belépés a rendszerbe;
2. alapadatok rögzítése (cím, leírás);
3. pénzügyi adatok feltöltése;
4. a projekt résztvevőinek felvétele;
5. a pályázathoz tartozó dokumentumok (fájlok) csatolása;
6. események, határidők rögzítése;
7. véglegesítés;
8. a pályázati nyilvántartó lap és a kapcsolódó dokumentumok letöltése, nyomtatása, aláírattatása a nyilvántartó lapon megjelölt személyekkel

(3) A pályázati szándék jelzéséhez a fentebbi 1-3 alpontjai adatok rögzítése szükséges. A folyamat “Pályázati igény benyújtása” pontban leírtak szerint folytatódik. A PD határozatát követően a pályázat státuszát az IK rögzíti a PNyR-ben; ezek lehetnek „benyújtható” vagy „benyújtása elutasítva”. A pályázó automatikus rendszerüzenetet kap a státusz változásáról. A benyújtásra javasolt pályázatok esetén a pályázó a PNyR-ben feltölti a jelen pont (2) bekezdés 4. és 5. alpontjai szerinti adatokat, majd ezek véglegesítése után kinyomtatja a pályázati nyilvántartó lapot (a jelen pont (2) bekezdés 7. alpont).

 

 

 

 

A Semmelweis Egyetem pályázati nyilvántartó rendszere az alábbi linken érhető el.

http://pnyr.sote.hu/accounts/login/?next=/