Az idei évtől az oktatói, kutatói munkakörökben való utánpótlás folyamatosabb biztosítása érdekében, valamint az eddigiekben gyakori soron kívüli pályázatkiírási igények egységes kezelése okán módosításra kerül a fenti oktatói, kutatói munkakörök pályáztatásának ütemezése, melynek értelmében a pályázatok kiírására évente két alkalommal, az őszi és a tavaszi félévben kerül sor.

A 2019 őszén indult pályázati eljárás keretében a pályázati felhívások az egyetemi honlapon és a kozigallas.gov.hu kormányzati állásportálon már megjelentek, azok benyújtási határideje 2020. január 8-a. A  kinevezések átadására a 2020. március 15-i ünnepség keretében kerül sor. 

A 2020. tavaszi pályázati eljárás elindításához kérjük az oktatási szervezeti egységek vezetőit, hogy a pályázat kiírására vonatkozó javaslatokat – az e célra rendszeresített adatlapok kitöltésével, az alkalmazotti fórum véleményezését követően – legkésőbb 2020. február 5-ig szíveskedjenek megküldeni digitalizált (szkennelt) formában az illetékes kar dékánjához. A 2020. tavaszi pályázati eljárásban meghirdetett munkakörök 2020. július 1-jétől tölthetők be, a kinevezések Semmelweis-napon kerülnek átadásra.

Az eljárással kapcsolatos további információk az alábbi tájékoztatóban olvashatók: