Kedvezmények az egyetem hallgatóinak és munkatársainak

A Semmelweis Egyetem munkatársai és hallgatói az alábbi csoportosításban felsorolt intézményeknél kedvezményekre jogosultak, amelyet a hallgatói jogviszonyt igazoló dokumentum (diákigazolvány) illetve dolgozói belépőkártya bemutatásával vehetnek igénybe. A lista folyamatosan bővül.

KATTINTSON IDE AZ IDŐSZAKOS KEDVEZMÉNYEK MEGTEKINTÉSÉHEZ


Mozik

Mozi elérhetősége és bemutatása Kedvezmény mértéke, típusa

Cirko_gejzirCirko Film – Másképp Alapítvány / Cirko-Gejzír mozi

1055 Budapest, Balassi Bálint u. 15-17.
Jegypénztár: 269-1915
weboldal: http://www.cirkofilm.hu/

Különleges hangulatú artmozi a központban, kedvező árú jegyekkel és bérletekkel. A Cirko-Gejzírben olyan gondosan kiválasztott művészfilmeket láthatunk, amiket máshol nem. Rendhagyó témájúak, legyen az svéd, norvég, izlandi, lengyel, belga, dán, francia, argentin, vagy spanyol. A filmeket legtöbbször eredeti nyelven, felirattal vetítik.

ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNYEK:

a teljes jegy árából -20% kedvezmény a 2D-s filmekre

Kedvezmények érvényesítése:

A filmszínház jegypénztárában jegyátvételkor a Semmelweis kedvezményre hivatkozva diákigazolvány vagy munkatársi belépőkártya felmutatásával. Egy dolgozó/hallgató 1 előadásra maximum 1 db jegyet vásárolhat. A kedvezmény más kedvezményekkel nem összevonható.

polus_moziPólus Mozi

1152 Budapest, Szentmihályi út 131.,
Pólus Center Bevásárlóközpont
Jegypénztár: +36 (20) 553 2234
weboldal: http://www.polusmozi.hu/

A Pólus Bevásárlóközpontban lévő Pólus Mozi a multiplex típusú mozizásban elsőként, 1996-ban kezdte meg pályafutását.  Egész évben nyitva tart a hét minden napján, délelőttől-estig. 6 különböző méretű digitális terme között, a főváros és Pest megye egyik legnagyobb, 500 fős terme is a moziban található. Hetente matiné műsorokat és premiereket vetítenek. Okostelefonon is jól kezelhető weboldallal, jegyfoglalással, Facebook elérhetőséggel, valamint ingyenes wifivel és parkolással várják a látogatókat.

 ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNYEK:

 • Állandó kedvezmény: minden 2D-s jegy 1190 Ft
 • Semmelweis-szerda (szerdai napokon): minden 2D-s jegy 990 Ft
 • Csoportkedvezmény (minimum 20 fő esetén): minden 2D-s jegy 1070 Ft 

Kedvezmények érvényesítése:

A filmszínház jegypénztárában jegyátvételkor a Semmelweis kedvezményre hivatkozva diákigazolvány vagy munkatársi belépőkártya felmutatásával. Egy dolgozó/hallgató 1 előadásra maximum 4 db jegyet vásárolhat. A kedvezmény más kedvezményekkel nem összevonható.


Múzeumok

Múzeum elérhetősége és bemutatása Kedvezmény mértéke, típusa

mucsarnok_kepMűcsarnok

1146 Budapest, Dózsa György út 37.
Telefon: +36 1 460 7000
weboldal: http://www.mucsarnok.hu/

Magyarországon a kortárs képzőművészet kánonformáló nemzeti intézménye a XIX. század vége óta folyamatosan működő Műcsarnok, amelynek legfőbb hivatása a jelenkori magyar művészeti törekvések és a nemzetközi irányzatok legjavának bemutatása. Meghatározó feladata a hazai képzőművészet nemzetközi pozícionálása is – külföldi kiállítások kezdeményezése és publikációk révén. A budapesti Hősök terén található művészeti központ a hazai vizuális kultúra teljes spektrumára nyitottan, életkori és ideológiai kötöttségek nélkül, esztétikai értékek mentén működik.

ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNYEK:

Állandó kedvezmény: -20% 

Kedvezmények érvényesítése:

A múzeum jegypénztárában jegyátvételkor a Semmelweis kedvezményre hivatkozva diákigazolvány vagy munkatársi belépőkártya felmutatásával. Egy dolgozó/hallgató maximum 2 db jegyet vásárolhat egyidejűleg. A kedvezmény más kedvezményekkel nem összevonható.

btm_kepBudapesti Történeti Múzeum – Vármúzeum

1014 Budapest, Szent György tér 2. – Budavári Palota “E” épület.
e-mail: kapcsolat@mail.btm.hu 
weboldal: http://www.btm.hu/

A Budapesti Történeti Múzeum Budapest egyik legjelentősebb múzeuma, a főváros történetének dokumentumait, tárgyi emlékeit gyűjti. Központja Budapesten az I., Szent György tér 2. szám alatt található a Vármúzeumban, ahol a középkori várpalota feltárt maradványai és a várostörténeti kiállítások láthatóak. Állandó kiállítások: Ősi népek, antik kultúrák;  Gótikus szobrok a budai királyi palotából; A magyar-Anjou címeres selyemkárpit; Buda “a királyi méltóság széke és trónusa” – A középkori királyi palota;  A főváros 1000 éves története.

A Budapesti Történeti Múzeumhoz tartozik az Aquincumi Múzeum, a Kiscelli Múzeum és a Budapest Galéria is. Az állandó kedvezmények első két pontja csak a Vármúzeumra érvényes!  

ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNYEK:

 • Semmelweis diákjegy 600 Ft, Semmelweis dolgozói jegy 1200 Ft
 • Családi jegyvásárlás: a felnőtt családtaggal érkező, legfeljebb 2 fő 6-18 éves gyermek részére a belépés ingyenes, ebben az esetben a +1 fő kedvezményes belépés nem érvényesíthető, kivéve, ha a másik felnőtt is az Egyetem dolgozója.
 • A Vármúzeumban vásárolt kedvezményes belépőjeggyel a megvásárlást követő 30 napon belül ingyenes a belépés a társintézményekben található állandó kiállításokra is (Aquincumi Múzeum, Kiscelli Múzeum, Budapest Galéria)

Kedvezmények érvényesítése: 

A múzeum jegypénztárában jegyátvételkor a Semmelweis kedvezményre hivatkozva diákigazolvány vagy munkatársi belépőkártya felmutatásával. Egy dolgozó/hallgató maximum 1+1 db jegyet vásárolhat (kivétel: családi jegyvásárlás). A kedvezmény más kedvezményekkel nem összevonható.


Sport

Sportlétesítmény elérhetősége és bemutatása Kedvezmény mértéke, típusa

web-3006Testnevelési és Sportközpont, Sporttelep

1107  Budapest, Zágrábi utca 14.
telefon: 215-93-37, 264-1408
porta: 262-5529
mobil: 06-20-825-0667 weboldal: http://semmelweis.hu/sportkozpont/

A Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sportközpontja irányítja az ÁOK, a FOK,  a GYTK és az EKK hallgatói részére a kötelező testnevelést, valamint a tanórán kívüli sportot, emellett a munkatársak és a hallgatók számára számos szabadidős sportlehetőséget is biztosít ingyenesen, vagy kedvezményes áron.

ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNYEK:

Kedvezményes ping-pong, röplabda, kosárlabda, tollaslabda, floorball és foci lehetőség. Kedvezményesen teniszezni egy salakos és két műfüves pályán lehet a Zágrábi úton illetve átmenetileg az Építők sporttelepe is rendelkezésre áll. Részletek:

erzsebeti_uszodaESMTK Pesterzsébeti Uszoda

1204  Budapest, Zodony utca 1.
telefon: 920-0155
e-mail: info@esmtkuszoda-pesterzsebet.hu
weboldal: http://www.esmtkuszoda-pesterzsebet.hu

A Pesterzsébeti Uszoda kellemes környezetben várja úszni, sportolni, kikapcsolódni vágyó vendégeit! Szolgáltatások: 33 m-es verseny medence, 20 m-es tanmedence, wellness részleg, úszásoktatás, vizilabdaoktatás, szinkronúszás, aquafittness, elkülönített parkoló, bicikli tároló,  születésnapi rendezvények medencebérléssel.

ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNYEK:

Az ingyenes uszodai belépést a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar (ÁOK), Gyógyszertudományi Kar (GYTK), Fogorvostudományi Kar ( FOK), Egészségügyi Közszolgálati Kar ( EKK) és a Doktori Iskola hallgatói vehetik igénybe az érvényes diákigazolvány felmutatásával. 

Az egyetem munkatársai kedvezményes bérletet vásárolhatnak a maguk és családtagjaik részére is. A 10 alkalmas bérlet ára 7.000.- Ft. A bérletvásárlással kapcsolatban az uszodával történt előzetes időpont egyeztetést követően van lehetőség. Az uszodában Tánczos Tünde koordinátort kell keresni, a 920-0155 telefonszámon, vagy az esmtk.uszoda@gmail.com elektronikus levélcímen.

erzsebeti_uszodaKispesti Uszoda

1191 Budapest, Simonyi Zs. u. 31.
telefon: +36 1 280-6095
e-mail: uszoda@kispest.hu
weboldal: http://kispestiuszoda.hu/

A létesítmény 1988-ban nyitotta meg kapuit. Az uszoda kiváló közlekedési csomópontban, a 3-as metróvonal végállomásánál, a ferihegyi gyorsforgalmi út melletti kis erdő szélén található. Az úszótérben egy 33,3 méteres 27°C-os, valamint egy 16 x 8 méteres 31°C-os tanmedence várja az úszás szerelmeseit és az úszni tanuló vendégeket. Az Uszoda 2 db 16-18 személyes finn szaunával rendelkezik, melyek 95°C-on üzemelnek.

ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNYEK:

A kedvezmény mértéke egyszeri belépésre jogosító jegy vásárlása esetén: 

Diákjegy a nap bármely szakában, 3 órás időtartamra: 760 Ft
 
Felnőtt jegy a nap bármely szakában, 3 órás időtartamra: 1 120 Ft

power_fitnessPower Fitness Budapest

1083 Budapest, Szigony u.13.
Telefon: +06-30-380-0470
Facebook oldal

Power Fitness Budapest II.

1042 Budapest, József Attila utca 94.
telefon: +06-30-380-0470
e-mail: info@powerfitness2.hu weboldal: http://powerfitness2.hu/

A Power Fitness edzőterem 2012-ben nyitotta meg kapuit, célja az volt, hogy a hobbisportolóktól a versenyzőkig mindenki megtalálja a felkészüléséhez szükséges eszközöket. A géppark összeállításakor kiemelt figyelmet fordítottak a minőségre, illetve arra, hogy a különféle, változatos eszközökkel az adott izomcsoportot a lehető leghatékonyabban, több szögből lehessen edzeni.

ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNYEK:

A kedvezmény mértéke havi korlátlan bérlet vásárlása esetén 50%.

Szolgáltatások: fitness, kardió, személyi edzés, electro fitness.

Csoportos edzések: brazilian jiu-jitsu, TRX, box, fit-kid. 

life1-corvin-wellness-klub-portalLife1

CORVIN WELLNESS
1082 Budapest, Futó u. 48-50. NYUGATI FITNESS
1066 Budapest, Nyugati tér 1-2. (II.-III.emelet)
weboldal: http://life1.hu/

A Life1 Corvin Wellness prémium klub 2011-ben nyitotta meg kapuit az új-belváros szívében, a Corvin sétányon. A széleskörű fitness szolgáltatások mellett a belvárosban egyedüli uszodának, az egyedi környezettel rendelkező wellness&spa részlegnek, valamint a magasan kvalifikált szakmai csapatnak köszönhetően mára a Life1 Corvin Wellness Budapest egyik legkedveltebb és leglátogatottabb fitness létesítményéve vált.

ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNY:

Minden dolgozónak és hallgatónak az egész napos havi fitness – wellness – aerobik (all in) bérlet ára 16 500 Ft (21 000 Ft helyett). A kedvezményes bérlet napi kétszeri belépésre jogosít mind a két helyszínre, tartalmazza a fitness és wellness részleg, valamint a szaunák használatát és a csoportos órákon való korlátlan részvételt.

A bérlethez ingyenes parkolás jár a Life1 elhagyását követő 15 percig (a parkoló kapacitásáig vehető igénybe). A kedvezményes bérlet érvényességi ideje: 30 nap.

crossfitCrossFit Trafo

1089 Budapest, Korányi S. u. 3/b.
telefon: 785 1634, 06-30-204-1180 weboldal: www.crossfittrafo.com
e-mail: info@crossfittrafo.com
https://www.facebook.com/crossfittrafo

A CrossFit Trafo egy erő és kondíció fejlesztő edzőterem. Budapest belvárosában közel 500 m2-en, minőségi eszközökkel felszerelve biztosít mindent a hatékony és élvezetes, kompromisszum mentes CrossFit edzésekhez. Az edzésprogramunkkal széleskörűen használható és kézzelfogható fittségre tehet szert a sportolók széles skálája.

ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNYEK:

Korlátlan havi tagság vásárlása esetén 15% kedvezmény

atmaAtma Center Jógastúdió

1085 Budapest, Üllői út 6.
Telefon: 06-30-951-3107
E-mail: info@atmacenter.hu
weboldal: http://atmacenter.hu/

Hátfájásra, gerincpanaszokra, stresszoldásra, betegségek megelőzésére és az egészséges állapot megtartására a jóga az egyik leghatékonyabb módszer. Az Atma Center Jógastúdiók Pesten a Kálvin téren, Budán a Széll Kálmán téren várják a jógázni vágyókat több, mint 10 féle hot és normál hőmérsékletű jógaórával, kezdőtől a haladó szintig.

ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNYEK:

A kedvezmény mértéke 8, 10, 12 alkalmas jógabérlet vásárlása esetén 10%.

Millennium_WellnessMillennium Wellness

1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 8.
telefon: +36 30 521 8800
e-mail: info@millenniumwellness.hu
weboldal: http://millenniumwellness.hu/

Minden sportolni, kikapcsolódni vágyót vár a Millennium Wellness. Mit talál nálunk? 30 db tévével felszerelt Life Fitness kardiógép, legmodernebb erősítőgépek és szabadsúlyok, Cross Training állvány, 2 aerobik terem, spinning terem 30 db teremkerékpárral, havi 300 csoportos óra. Wellness részleg: finn szaunák, gőzkabin, jacuzzi és wellness terasz.

ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNYEK:

egyszeri belépésre jogosító jegy esetén: 10% bérlet vásárlása esetén: 10%

A kedvezményes belépők a következő szolgáltatásokat tartalmazzák: fitness terem használat, 1 választott aerobik óra, wellness részleg korlátlan használat. A kedvezmény nem vonatkozik a Sportlétesítmény kedvezményes napi jegyére és kedvezményes havi bérletére, melyek 6:00-tól 15:00-ig történő belépéssel érvényesek.

aycmAll You Can Move Sportpass

1053 Budapest Károlyi utca 11.
telefon: +36 1 445 1563
e-mail: info@allyoucanmove.hu
weboldal: http://allyoucanmove.hu/

Az All You Can Move (röviden: AYCM) SportPass, egy multifunkcionális, átalánydíjas sportbérlet, melynek segítségével a naponta más-más mozgásformát próbálhat ki vagy gyakorolhat. 

A sportbérlet igénylése és működése

Az AYCM hatféle csomagja közül (XS-től XXL-ig) választani. Sportpass kártyát csak a Semmelweis Egyetem alkalmazottja igényelhet. A csomagok közötti különbség a havi tagdíj – mely kártyaigényléstől számítva tárgy év végéig tartó hűségidővel fizetendő – és a látogatható létesítmények száma. A kártya névre szól, nem átruházható és naponta egy létesítményben egy napijegyes/alapáras szolgáltatásra lehet felhasználni. 

aycmSportkártya

1024 Budapest, Margit krt. 11. félemelet 1.
telefon: +36 1 368 5419, +36 20 533 8202 
e-mail: info@sportkartya.hu
weboldal: http://sportkartya.hu/

A Sportkártya egy olyan sportbérlet, amivel közel 400 magyarországi sportlétesítményben lehet sportolni változatosan egy átlagos, havi edzőtermi bérlet áráért. 

További információk erre a linkre kattintva érhetők el…

A saját igényeket legjobban kielégítő Sportkártya csomagot kizárólag a Semmelweis Alumni tagjaként lehet igényelni átlagosan 35% kedvezménnyel.


Színházak

Színház elérhetősége és bemutatása Kedvezmény mértéke, típusa

rasz4Radnóti Színház

1065 Budapest, Nagymező u. 11.
Pénztár: 321-0600/112., 343-6792
weboldal: http://www.radnotiszinhaz.hu/

A Radnóti Színházban színre kerülnek a világszínház klasszikus és modern vonulatának jelentős alkotásai éppúgy, mint a magyar polgári dráma néhány kiemelkedő opusza. Emellett rendszeresen szemezgetnek a kortárs magyar irodalom műveiből is, és időnként könnyű, zenés műfajok is színpadra kerülnek. A színház az irodalmi hagyományokat is ápolja különböző előadóestek szervezésével. A látogatók átlagosan évi négy új előadással ismerkedhetnek meg. A színház vezetője évtizedekig Bálint András volt, jelenleg Kováts Adél igazgatja a színházat. A társulat színészei között olyan neves művészeket találhatunk mint Gazsó György, Csomós Mari, Martinovics Dorina, Schneider Zoltán, Martin Márta és Szávai Viktória, rendezői között Zsótér Gábor, Valló Péter, Alföldi Zoltán, Rudolf Péter.

ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNYEK:

a teljes jegy árából -20% bármelyik előadásra.

Kedvezmények érvényesítése:

A Radnóti Miklós Színház szervezőirodájában jegyátvételkor a Semmelweis kedvezményre hivatkozva diákigazolvány vagy munkatársai belépőkártya felmutatásával.

j_a_szinhazJózsef Attila Színház

1134 Budapest, Váci út 63.
Jegypénztár:  270-7514 weboldal: http://jozsefattilaszinhaz.hu/

Az épületet eredetileg művelődési háznak szánták, de 1953-ban színházként kezdett működni. 1955 őszétől a József Attila Színház lett a neve. Széles tömegeket elérni kívánó, népszínházi feladatkört ellátó teátrum volt. Napjainkban is elsősorban zenés és sikerdarabok, krimik, könnyebb fajsúlyú előadások szerepeltek és szerepelnek napjainkban is a repertoárban. Szándékosan nem rétegszínház, széles közönséghez és több generációhoz kíván szólni, így a felnőtteknek szóló darabok mellett mesejáték is megtekinthető a színházban. A József Attila színház színpadján olyan neves színészekkel találkozhatunk, mint Esztergályos Cecília, Pikali Gerda, Vándor Éva, Rékasi Károly vagy Nemcsák Károly, aki egyben a színház igazgatója is.  

ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNYEK:

 • munkatársaknak -10% bármelyik előadásra (a teljes jegyárból)
 • diákoknak -20% bármelyik előadásra (a teljes jegyárból)
 • József Attila Színház éves bérletekből 5% kedvezmény

Kedvezmények érvényesítése: A József Attila Színház minden értékesítési pontján jegyátvételkor a Semmelweis kedvezményre hivatkozva diákigazolvány vagy dolgozói belépőkártya felmutatásával.

rozsavolgyiRózsavölgyi Szalon

1052 Budapest, Szervita tér 5.
telefon: +36-1-266-8337
e-mail: szalon@rozsavolgyi.hu
weboldal: http://szalon.rozsavolgyi.hu

A magyarországi zenei életben kiemelkedő fontosságú Rózsavölgyi és Társa céget több mint másfél évszázada alapította Rózsavölgyi Gyula és tőkéstársa Grinzweil Norbert. A napközben kávéházként, esténként kamaraszínházként működő szalon műsorán színházi és irodalmi estek, kulturális talkshow-k, komolyzenei koncertek, jazz estek, könyvbemutatók, valamint gyerekprogramok szerepelnek.

ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNYEK:

a teljes jegy árából -10% bármelyik előadásra.

SPECIÁLIS KEDVEZMÉNYEK:

Bizonyos előadásokhoz kapcsolódóan 15% kedvezmény a Rózsavölgyi Zeneműbolt könyvválasztékából.

Egyedi akciók keretén belül 20-50% kedvezmény.

Kedvezmények érvényesítése:

A Rózsavölgyi Szalon jegypénztárában, e-mailen vagy telefonon egyeztetés esetén a Semmelweis kedvezményre hivatkozva diákigazolvány vagy dolgozói belépőkártya megjelölésével, valamint a jegyátvételkor felmutatásával.

Alexandra
kártya

Az Alexandra Könyváruház a Semmelweis Egyetemmel kötött megállapodása értelmében kedvezményes könyvvásárlási lehetőséget biztosít az egyetem minden munkatársának és hallgatójának.

Kedvezmény mértéke a törzsvásárlói kártyával:

 • 10% kedvezmény a hét bármelyik napján
 • 15% kedvezmény az alábbi kiemelt napokon:
  • hallgatók kiemelt kedvezményes napja: szerda
  • munkatársak kiemelt kedvezményes napja: csütörtök

A kedvezmény csak könyvvásárláshoz vehető igénybe!

Hírlevél
feliratkozás

Amennyiben szeretne rendszeres értesítést kapni az új és aktuális kedvezményekről, iratkozzon fel hírlevelünkre.

IDŐSZAKOS KEDVEZMÉNYEK

 • Kedvezményes kiállítások a Műcsarnokban (3/28/2017) - ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNYEK: a munkatársaknak és diákoknak 20% kedvezmény bármelyik kiállításra (a teljes jegyárból) Alex Webb: A fény szenvedése Kiállítás megtekinthető: 2017. március 1. – április 9. AJÁNLÓ A MAGNUM nemzetközi fotóügynökség … Folytatás
 • Májusi műsor és kedvezményes előadások a József Attila Színházban (3/28/2017) - A József Attila Színház a Semmelweis Egyetemmel kötött megállapodása értelmében kedvezményes jegyeket kínál előadásaira az egyetem minden munkatársának és hallgatójának. ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNYEK: a munkatársaknak 10% kedvezmény bármelyik előadásra (a teljes jegyárból) … Folytatás
 • Kedvezményes jegyek a Concerto Budapest koncertjére (3/20/2017) - A Concerto Budapest Szimfonikus Zenekar különleges akciója keretében kedvezménnyel kínál jegyeket a Semmelweis Egyetem munkatársainak és hallgatóinak a Pesti Vigadóban rendezett “Hommage à Huszárik Zoltán” koncertre. Helyszín: 1051 Budapest, Vigadó tér … Folytatás
 • Kedvezményes jegyek a Concerto Budapest koncertjére (3/3/2017) - A Concerto Budapest Szimfonikus Zenekar különleges akciója keretében kedvezménnyel kínál jegyeket a Semmelweis Egyetem munkatársainak és hallgatóinak a Művészetek Palotájában rendezett Kocsis Zoltán emlékkoncertre. Helyszín: Művészetek Palotája, Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem Időpont: … Folytatás
 • Kedvezményes előadás a József Attila Színházban (3/2/2017) - A József Attila Színház különleges akciója keretében kedvezményes jegyeket kínál a Semmelweis Egyetem minden munkatársának és hallgatójának az alábbi előadásra. La Mancha Lovagja Dale Wasserman – Mitch Leigh – Joe Darion … Folytatás
 • Kedvezményes előadások a Magyar Állami Operaházban (2/27/2017) - A Magyar Állami Operaház különleges akciója keretében rendkívül kedvezményes jegyeket kínál a Semmelweis Egyetem munkatársainak és hallgatóinak, egy este két előadás. Helyszín: Zeneakadémia, Solti György Kamaraterem 1061 Budapest, Liszt Ferenc … Folytatás
 • Kedvezményes előadás a József Attila Színházban (2/23/2017) - A József Attila Színház különleges akciója keretében kedvezményes jegyeket kínál a Semmelweis Egyetem minden munkatársának és hallgatójának az alábbi előadásra. Angyalföldi Ballada zenés ballada két részben Balázs Fecó dalaival Selmeczi Bea-Verebes … Folytatás
 • Kedvezményes előadás a József Attila Színházban (2/9/2017) - A József Attila Színház különleges akciója keretében kedvezményes jegyeket kínál a Semmelweis Egyetem minden munkatársának és hallgatójának az alábbi előadásra. Angyalföldi Ballada zenés ballada két részben Balázs Fecó dalaival Selmeczi Bea-Verebes … Folytatás
 • Kedvezményes előadás a Pesti Magyar Színházban (2/6/2017) - A Pesti Magyar Színház különleges akciója keretében kedvezményes jegyeket kínál az „Chioggiai csetepaté” című előadására a Semmelweis Egyetem minden munkatársának és hallgatójának. Cím: 1077 Budapest, Hevesi Sándor tér 4. Időpont: 2017. február 26. (vasárnap) … Folytatás
 • Kedvezményes Jegyvásárlás a Rózsavölgyi Szalonban (1/31/2017) - A Rózsavölgyi Szalon különleges akciója keretében kedvezményes jegyeket kínál a Semmelweis Egyetem munkatársainak és hallgatóinak a februári és márciusi darabjaira. Kedvezmény: 2 db jegy vásárlása esetén 20% kedvezmény Kettőnél több … Folytatás

Tovább az összes  korábbi kulturális kedvezményhez →

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.