Kedvezmények az egyetem hallgatóinak és munkatársainak

A Semmelweis Egyetem munkatársai és hallgatói az alábbi csoportosításban felsorolt intézményeknél kedvezményekre jogosultak, amelyet a hallgatói jogviszonyt igazoló dokumentum (diákigazolvány) illetve dolgozói belépőkártya bemutatásával vehetnek igénybe. A lista folyamatosan bővül.

KATTINTSON IDE AZ IDŐSZAKOS KEDVEZMÉNYEK MEGTEKINTÉSÉHEZ

Mozik

Mozi elérhetősége és bemutatása Kedvezmény mértéke, típusa

Cirko_gejzirCirko Film – Másképp Alapítvány / Cirko-Gejzír mozi

1055 Budapest, Balassi Bálint u. 15-17.
Jegypénztár: 269-1915
weboldal: http://www.cirkofilm.hu/

Különleges hangulatú artmozi a központban, kedvező árú jegyekkel és bérletekkel. A Cirko-Gejzírben olyan gondosan kiválasztott művészfilmeket láthatunk, amiket máshol nem. Rendhagyó témájúak, legyen az svéd, norvég, izlandi, lengyel, belga, dán, francia, argentin, vagy spanyol. A filmeket legtöbbször eredeti nyelven, felirattal vetítik.

ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNYEK:

a teljes jegy árából -20% kedvezmény a 2D-s filmekre

Kedvezmények érvényesítése:

A filmszínház jegypénztárában jegyátvételkor a Semmelweis kedvezményre hivatkozva diákigazolvány vagy munkatársi belépőkártya felmutatásával. Egy dolgozó/hallgató 1 előadásra maximum 1 db jegyet vásárolhat. A kedvezmény más kedvezményekkel nem összevonható.

polus_moziPólus Mozi

1152 Budapest, Szentmihályi út 131.,
Pólus Center Bevásárlóközpont
Jegypénztár: +36 (20) 553 2234
weboldal: http://www.polusmozi.hu/

A Pólus Bevásárlóközpontban lévő Pólus Mozi a multiplex típusú mozizásban elsőként, 1996-ban kezdte meg pályafutását.  Egész évben nyitva tart a hét minden napján, délelőttől-estig. 6 különböző méretű digitális terme között, a főváros és Pest megye egyik legnagyobb, 500 fős terme is a moziban található. Hetente matiné műsorokat és premiereket vetítenek. Okostelefonon is jól kezelhető weboldallal, jegyfoglalással, Facebook elérhetőséggel, valamint ingyenes wifivel és parkolással várják a látogatókat.

 ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNYEK:

 • Állandó kedvezmény: minden 2D-s jegy 1190 Ft
 • Semmelweis-szerda (szerdai napokon): minden 2D-s jegy 990 Ft
 • Csoportkedvezmény (minimum 20 fő esetén): minden 2D-s jegy 1070 Ft 

Kedvezmények érvényesítése:

A filmszínház jegypénztárában jegyátvételkor a Semmelweis kedvezményre hivatkozva diákigazolvány vagy munkatársi belépőkártya felmutatásával. Egy dolgozó/hallgató 1 előadásra maximum 4 db jegyet vásárolhat. A kedvezmény más kedvezményekkel nem összevonható.

Múzeumok

Múzeum elérhetősége és bemutatása Kedvezmény mértéke, típusa

mucsarnok_kepMűcsarnok

1146 Budapest, Dózsa György út 37.
Telefon: +36 1 460 7000
weboldal: http://www.mucsarnok.hu/

Magyarországon a kortárs képzőművészet kánonformáló nemzeti intézménye a XIX. század vége óta folyamatosan működő Műcsarnok, amelynek legfőbb hivatása a jelenkori magyar művészeti törekvések és a nemzetközi irányzatok legjavának bemutatása. Meghatározó feladata a hazai képzőművészet nemzetközi pozícionálása is – külföldi kiállítások kezdeményezése és publikációk révén. A budapesti Hősök terén található művészeti központ a hazai vizuális kultúra teljes spektrumára nyitottan, életkori és ideológiai kötöttségek nélkül, esztétikai értékek mentén működik.

ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNYEK:

Állandó kedvezmény: -20% 

Kedvezmények érvényesítése:

A múzeum jegypénztárában jegyátvételkor a Semmelweis kedvezményre hivatkozva diákigazolvány vagy munkatársi belépőkártya felmutatásával. Egy dolgozó/hallgató maximum 2 db jegyet vásárolhat egyidejűleg. A kedvezmény más kedvezményekkel nem összevonható.

btm_kepBudapesti Történeti Múzeum – Vármúzeum

1014 Budapest, Szent György tér 2. – Budavári Palota “E” épület.
e-mail: kapcsolat@mail.btm.hu 
weboldal: http://www.btm.hu/

A Budapesti Történeti Múzeum Budapest egyik legjelentősebb múzeuma, a főváros történetének dokumentumait, tárgyi emlékeit gyűjti. Központja Budapesten az I., Szent György tér 2. szám alatt található a Vármúzeumban, ahol a középkori várpalota feltárt maradványai és a várostörténeti kiállítások láthatóak. Állandó kiállítások: Ősi népek, antik kultúrák;  Gótikus szobrok a budai királyi palotából; A magyar-Anjou címeres selyemkárpit; Buda “a királyi méltóság széke és trónusa” – A középkori királyi palota;  A főváros 1000 éves története.

A Budapesti Történeti Múzeumhoz tartozik az Aquincumi Múzeum, a Kiscelli Múzeum és a Budapest Galéria is. Az állandó kedvezmények első két pontja csak a Vármúzeumra érvényes!  

ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNYEK:

 • Semmelweis diákjegy 600 Ft, Semmelweis dolgozói jegy 1200 Ft
 • Családi jegyvásárlás: a felnőtt családtaggal érkező, legfeljebb 2 fő 6-18 éves gyermek részére a belépés ingyenes, ebben az esetben a +1 fő kedvezményes belépés nem érvényesíthető, kivéve, ha a másik felnőtt is az Egyetem dolgozója.
 • A Vármúzeumban vásárolt kedvezményes belépőjeggyel a megvásárlást követő 30 napon belül ingyenes a belépés a társintézményekben található állandó kiállításokra is (Aquincumi Múzeum, Kiscelli Múzeum, Budapest Galéria)

Kedvezmények érvényesítése: 

A múzeum jegypénztárában jegyátvételkor a Semmelweis kedvezményre hivatkozva diákigazolvány vagy munkatársi belépőkártya felmutatásával. Egy dolgozó/hallgató maximum 1+1 db jegyet vásárolhat (kivétel: családi jegyvásárlás). A kedvezmény más kedvezményekkel nem összevonható.

Sport

Sportlétesítmény elérhetősége és bemutatása Kedvezmény mértéke, típusa

web-3006Testnevelési és Sportközpont, Sporttelep

1107  Budapest, Zágrábi utca 14.
telefon: 215-93-37, 264-1408
porta: 262-5529
mobil: 06-20-825-0667 weboldal: http://semmelweis.hu/sportkozpont/

A Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sportközpontja irányítja az ÁOK, a FOK,  a GYTK és az EKK hallgatói részére a kötelező testnevelést, valamint a tanórán kívüli sportot, emellett a munkatársak és a hallgatók számára számos szabadidős sportlehetőséget is biztosít ingyenesen, vagy kedvezményes áron.

ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNYEK:

Kedvezményes ping-pong, röplabda, kosárlabda, tollaslabda, floorball és foci lehetőség. Kedvezményesen teniszezni egy salakos és két műfüves pályán lehet a Zágrábi úton illetve átmenetileg az Építők sporttelepe is rendelkezésre áll. Részletek:

erzsebeti_uszodaESMTK Pesterzsébeti Uszoda

1204  Budapest, Zodony utca 1.
telefon: 920-0155
e-mail: info@esmtkuszoda-pesterzsebet.hu
weboldal: http://www.esmtkuszoda-pesterzsebet.hu

A Pesterzsébeti Uszoda kellemes környezetben várja úszni, sportolni, kikapcsolódni vágyó vendégeit! Szolgáltatások: 33 m-es verseny medence, 20 m-es tanmedence, wellness részleg, úszásoktatás, vizilabdaoktatás, szinkronúszás, aquafittness, elkülönített parkoló, bicikli tároló,  születésnapi rendezvények medencebérléssel.

ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNYEK:

Az ingyenes uszodai belépést a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar (ÁOK), Gyógyszertudományi Kar (GYTK), Fogorvostudományi Kar ( FOK), Egészségügyi Közszolgálati Kar ( EKK) és a Doktori Iskola hallgatói vehetik igénybe az érvényes diákigazolvány felmutatásával. 

Az egyetem munkatársai kedvezményes bérletet vásárolhatnak a maguk és családtagjaik részére is. A 10 alkalmas bérlet ára 7.000.- Ft. A bérletvásárlással kapcsolatban az uszodával történt előzetes időpont egyeztetést követően van lehetőség. Az uszodában Tánczos Tünde koordinátort kell keresni, a 920-0155 telefonszámon, vagy az esmtk.uszoda@gmail.com elektronikus levélcímen.

power_fitnessPower Fitness Budapest

1083 Budapest, Szigony u.13.
Telefon: +06-30-380-0470
Facebook oldal

Power Fitness Budapest II.

1042 Budapest, József Attila utca 94.
telefon: +06-30-380-0470
e-mail: info@powerfitness2.hu weboldal: http://powerfitness2.hu/

A Power Fitness edzőterem 2012-ben nyitotta meg kapuit, célja az volt, hogy a hobbisportolóktól a versenyzőkig mindenki megtalálja a felkészüléséhez szükséges eszközöket. A géppark összeállításakor kiemelt figyelmet fordítottak a minőségre, illetve arra, hogy a különféle, változatos eszközökkel az adott izomcsoportot a lehető leghatékonyabban, több szögből lehessen edzeni.

ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNYEK:

A kedvezmény mértéke havi korlátlan bérlet vásárlása esetén 50%.

Szolgáltatások: fitness, kardió, személyi edzés, electro fitness.

Csoportos edzések: brazilian jiu-jitsu, TRX, box, fit-kid. 

life1-corvin-wellness-klub-portalLife1

CORVIN WELLNESS
1082 Budapest, Futó u. 48-50. NYUGATI FITNESS
1066 Budapest, Nyugati tér 1-2. (II.-III.emelet)
weboldal: http://life1.hu/

A Life1 Corvin Wellness prémium klub 2011-ben nyitotta meg kapuit az új-belváros szívében, a Corvin sétányon. A széleskörű fitness szolgáltatások mellett a belvárosban egyedüli uszodának, az egyedi környezettel rendelkező wellness&spa részlegnek, valamint a magasan kvalifikált szakmai csapatnak köszönhetően mára a Life1 Corvin Wellness Budapest egyik legkedveltebb és leglátogatottabb fitness létesítményéve vált.

ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNY:

Minden dolgozónak és hallgatónak az egész napos havi fitness – wellness – aerobik (all in) bérlet ára 16 500 Ft (21 000 Ft helyett). A kedvezményes bérlet napi kétszeri belépésre jogosít mind a két helyszínre, tartalmazza a fitness és wellness részleg, valamint a szaunák használatát és a csoportos órákon való korlátlan részvételt.

A bérlethez ingyenes parkolás jár a Life1 elhagyását követő 15 percig (a parkoló kapacitásáig vehető igénybe). A kedvezményes bérlet érvényességi ideje: 30 nap.

crossfitCrossFit Trafo

1089 Budapest, Korányi S. u. 3/b.
telefon: 785 1634, 06-30-204-1180 weboldal: www.crossfittrafo.com
e-mail: info@crossfittrafo.com
https://www.facebook.com/crossfittrafo

A CrossFit Trafo egy erő és kondíció fejlesztő edzőterem. Budapest belvárosában közel 500 m2-en, minőségi eszközökkel felszerelve biztosít mindent a hatékony és élvezetes, kompromisszum mentes CrossFit edzésekhez. Az edzésprogramunkkal széleskörűen használható és kézzelfogható fittségre tehet szert a sportolók széles skálája.

ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNYEK:

Korlátlan havi tagság vásárlása esetén 15% kedvezmény

atmaAtma Center Jógastúdió

1085 Budapest, Üllői út 6.
Telefon: 06-30-951-3107
E-mail: info@atmacenter.hu
weboldal: http://atmacenter.hu/

Hátfájásra, gerincpanaszokra, stresszoldásra, betegségek megelőzésére és az egészséges állapot megtartására a jóga az egyik leghatékonyabb módszer. Az Atma Center Jógastúdiók Pesten a Kálvin téren, Budán a Széll Kálmán téren várják a jógázni vágyókat több, mint 10 féle hot és normál hőmérsékletű jógaórával, kezdőtől a haladó szintig.

ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNYEK:

A kedvezmény mértéke 8, 10, 12 alkalmas jógabérlet vásárlása esetén 10%.

Millennium_WellnessMillennium Wellness

1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 8.
telefon: +36 30 521 8800
e-mail: info@millenniumwellness.hu
weboldal: http://millenniumwellness.hu/

Minden sportolni, kikapcsolódni vágyót vár a Millennium Wellness. Mit talál nálunk? 30 db tévével felszerelt Life Fitness kardiógép, legmodernebb erősítőgépek és szabadsúlyok, Cross Training állvány, 2 aerobik terem, spinning terem 30 db teremkerékpárral, havi 300 csoportos óra. Wellness részleg: finn szaunák, gőzkabin, jacuzzi és wellness terasz.

ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNYEK:

egyszeri belépésre jogosító jegy esetén: 10% bérlet vásárlása esetén: 10%

A kedvezményes belépők a következő szolgáltatásokat tartalmazzák: fitness terem használat, 1 választott aerobik óra, wellness részleg korlátlan használat. A kedvezmény nem vonatkozik a Sportlétesítmény kedvezményes napi jegyére és kedvezményes havi bérletére, melyek 6:00-tól 15:00-ig történő belépéssel érvényesek.

aycmAll You Can Move Sportpass

1053 Budapest Károlyi utca 11.
telefon: +36 1 445 1563
e-mail: info@allyoucanmove.hu
weboldal: http://allyoucanmove.hu/

Az All You Can Move (röviden: AYCM) SportPass, egy multifunkcionális, átalánydíjas sportbérlet, melynek segítségével a naponta más-más mozgásformát próbálhat ki vagy gyakorolhat. 

A sportbérlet igénylése és működése

Az AYCM hatféle csomagja közül (XS-től XXL-ig) választani. Sportpass kártyát csak a Semmelweis Egyetem alkalmazottja igényelhet. A csomagok közötti különbség a havi tagdíj – mely kártyaigényléstől számítva tárgy év végéig tartó hűségidővel fizetendő – és a látogatható létesítmények száma. A kártya névre szól, nem átruházható és naponta egy létesítményben egy napijegyes/alapáras szolgáltatásra lehet felhasználni. 

aycmSportkártya

1024 Budapest, Margit krt. 11. félemelet 1.
telefon: +36 1 368 5419, +36 20 533 8202 
e-mail: info@sportkartya.hu
weboldal: http://sportkartya.hu/

A Sportkártya egy olyan sportbérlet, amivel közel 400 magyarországi sportlétesítményben lehet sportolni változatosan egy átlagos, havi edzőtermi bérlet áráért. 

További információk erre a linkre kattintva érhetők el…

A saját igényeket legjobban kielégítő Sportkártya csomagot kizárólag a Semmelweis Alumni tagjaként lehet igényelni átlagosan 35% kedvezménnyel.

Színházak

Színház elérhetősége és bemutatása Kedvezmény mértéke, típusa

j_a_szinhazJózsef Attila Színház

1134 Budapest, Váci út 63.
Jegypénztár:  270-7514
http://jozsefattilaszinhaz.hu/

Az épületet eredetileg művelődési háznak szánták, de 1953-ban színházként kezdett működni. 1955 őszétől a József Attila Színház lett a neve. Széles tömegeket elérni kívánó, népszínházi feladatkört ellátó teátrum volt. Napjainkban is elsősorban zenés és sikerdarabok, krimik, könnyebb fajsúlyú előadások szerepeltek és szerepelnek napjainkban is a repertoárban. Szándékosan nem rétegszínház, széles közönséghez és több generációhoz kíván szólni, így a felnőtteknek szóló darabok mellett mesejáték is megtekinthető a színházban. A József Attila színház színpadján olyan neves színészekkel találkozhatunk, mint Esztergályos Cecília, Pikali Gerda, Vándor Éva, Rékasi Károly vagy Nemcsák Károly, aki egyben a színház igazgatója is.  

ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNYEK:

 • munkatársaknak -10% bármelyik előadásra (a teljes jegyárból)
 • diákoknak -20% bármelyik előadásra (a teljes jegyárból)
 • József Attila Színház éves bérletekből 5% kedvezmény

Kedvezmények érvényesítése: A József Attila Színház minden értékesítési pontján jegyátvételkor a Semmelweis kedvezményre hivatkozva diákigazolvány vagy dolgozói belépőkártya felmutatásával.

Karinthy Színház

1115 Budapest, Bartók Béla út 130.
 +36 1 203-8994
http://karinthyszinhaz.hu/ 
info@karitnthyszinhaz.hu

Buda egyetlen folyamatosan játszó, önálló kőszínháza úttörő tevékenységű. A Karinthy Színház még jóval a rendszerváltás előtt alakult, vállalkozásként, alapítója és vezetője Karinthy Márton, Karinthy Frigyes unokája. A színház, amely alapprogramja szerint elsősorban magyar szerzők sorát tartja műsorán, egy olyan sajátos szellemiséget hordozó színházi műhely, amely mind a szakma és a kritika, mind a közönség támogatását élvezi.

ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNYEK:

 • A teljes jegy árából 15% bármelyik előadásra

Kedvezmények érvényesítése:

A jegyeket a kedvezményre jogosultak a Színház jegyirodájában (1115 Budapest Bartók Béla 130. szervezés), illetve a színházban működő szervezésen tudják kedvezményes áron átvenni, a diákigazolvány vagy dolgozói belépőkártya felmutatásával.

rozsavolgyiRózsavölgyi Szalon

1052 Budapest, Szervita tér 5.
+36-1-266-8337
szalon@rozsavolgyi.hu
http://szalon.rozsavolgyi.hu

A magyarországi zenei életben kiemelkedő fontosságú Rózsavölgyi és Társa céget több mint másfél évszázada alapította Rózsavölgyi Gyula és tőkéstársa Grinzweil Norbert. A napközben kávéházként, esténként kamaraszínházként működő szalon műsorán színházi és irodalmi estek, kulturális talkshow-k, komolyzenei koncertek, jazz estek, könyvbemutatók, valamint gyerekprogramok szerepelnek.

ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNYEK:

a teljes jegy árából -10% bármelyik előadásra.

SPECIÁLIS KEDVEZMÉNYEK:

Bizonyos előadásokhoz kapcsolódóan 15% kedvezmény a Rózsavölgyi Zeneműbolt könyvválasztékából.

Egyedi akciók keretén belül 20-50% kedvezmény.

Kedvezmények érvényesítése:

A Rózsavölgyi Szalon jegypénztárában, e-mailen vagy telefonon egyeztetés esetén a Semmelweis kedvezményre hivatkozva diákigazolvány vagy dolgozói belépőkártya megjelölésével, valamint a jegyátvételkor felmutatásával.

Spirit Színház

Budapest, II. kerület,
Árpád fejedelem útja 3-4. 
 +36 1 269-8211 
http://spiritszinhaz.com/ 
info@spiritnyar.hu, jegy@spiritnyar.hu

A 2011-ben alakult színház egy egyéni repertoárral rendelkező, minden érdeklődő néző számára elérhető, professzionális körülmények között, saját épületében, neves magyarországi színészekkel és alkotókkal dolgozó magánszínház. 2017-ben meghosszabbított évaddal, egész nyáron várjuk kedves nézőinket. A Spirit Színház Nyári Játékok programról az alábbi weboldalon tájékozódhat: http://spiritnyar.hu/

ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNYEK:

 • A teljes jegyár árából 20% kedvezmény bármelyik előadásra 
 • 11 főt elérő csoportos jegy esetén a teljes jegy árából 25% kedvezmény bármely előadásra

Kedvezmények érvényesítése:

A Spirit Színházban jegyvásárláskor felmutatott Semmelweis diákigazolvány vagy munkatársi belépőkártya felmutatásával; online vásárláskor egyéni kuponkód feltüntetésével.

 

Alexandra kártya

Az Alexandra Könyváruházzal kötött együttműködés az könyváruházzal kapcsolatos jelenleg fennálló bizonytalan jogi helyzet miatt nem kerül meghosszabbításra, így a továbbiakban új kártyák nem igényelhetők. Azonban a korábban megigényelt kártyákkal két üzletben továbbra is érvényesíthető a kedvezmény:

 • Alexandra Könyvesház – Nyugati tér 1055 Budapest, Nyugati tér 7.
 • Alexandra Könyváruház – MOM Park, I.em. 1123 Budapest, Alkotás u. 53.

Hírlevél

Amennyiben szeretne rendszeres értesítést kapni az új és aktuális kedvezményekről, iratkozzon fel hírlevelünkre.

IDŐSZAKOS KEDVEZMÉNYEK

 • Kedvezményes előadások a Magyar Állami Operaházban: Billy Elliot (8/14/2017) - A Magyar Állami Operaház különleges akciója keretében 35%-os kedvezménnyel kínál jegyeket a „Billy Elliot – a Musical” című opera előadására a Semmelweis Egyetem minden munkatársának és hallgatójának.    Sir Elton John/Lee … Folytatás
 • Kedvezményes előadások a Magyar Állami Operaházban (6/27/2017) - A Magyar Állami Operaház különleges akciója keretében 35%-os kedvezménnyel kínál jegyeket a „Billy Elliot – a Musical” című opera előadására a Semmelweis Egyetem minden munkatársának és hallgatójának.    Sir Elton John/Lee … Folytatás
 • Kedvezményes jegyvásárlás nyáron is a Rózsavölgyi Szalonban (6/21/2017) - A Rózsavölgyi Szalon különleges nyári akciója keretében kedvezményes jegyeket kínál a Semmelweis Egyetem munkatársainak és hallgatóinak az alábbi darabjaira.   Lucy Prebble: Mellékhatás Időpont: 2017. július 11. és 12. 19:30 Kedvezményes jegyár: 2 … Folytatás
 • Kiállításmegnyitó a Műcsarnokban! (6/19/2017) - A Műcsarnok különleges akciója keretében szeretettel várja a Semmelweis Egyetem minden munkatársát és hallgatóját az alábbi kiállításmegnyitóra. Kávé a szalonban: Porcelánok a Merényi-gyűjteményből Megnyitó időpontja: 2017. június 20. (kedd) 18:00 … Folytatás
 • Alterába Fesztivál (6/7/2017) - 8. AlteRába Fesztivál Bemutatkozó: A 8. AlteRába Fesztivál, az “Ország legnagyobb alter kerti partija” családias hangulattal, elérhető árakkal, minőségi programokkal várja vendégeit. Fellépők: Halott Pénz, Vad Fruttik, 30Y, Anna and the Barbies, … Folytatás
 • Kedvezményes előadások a Spirit Színházban (6/7/2017) - A Spirit Színház különleges akciója keretében kedvezményes jegyeket kínál a Semmelweis Egyetem minden munkatársának és hallgatójának egész nyáron. Kedvezmény mértéke: 20% (a teljes jegyárból) Cím: 1023, Árpád fejedelem útja 3-4.  Színház … Folytatás
 • Kedvezményes előadás a József Attila Színházban (5/29/2017) - A József Attila Színház és az Újnyugat Irodalmi Kör különleges akciója keretében kedvezményes jegyeket kínál a Semmelweis Egyetem minden munkatársának és hallgatójának az alábbi előadásra. Kedvezményes jegyár: 1000 Ft/fő/előadás Helyszín: József Attila … Folytatás
 • Kedvezményes előadások a Magyar Állami Operaházban (5/25/2017) - A Magyar Állami Operaház különleges akciója keretében 50%-os kedvezménnyel kínál jegyeket a „Dohnányi Ernő: A tenor” című opera előadására a Semmelweis Egyetem minden munkatársának és hallgatójának.    Dohnányi Ernő: A tenor … Folytatás
 • Kedvezményes gyereknapi programok a József Attila Színházban (5/23/2017) - A József Attila Színház különleges akciója keretében kedvezményes jegyeket kínál a Semmelweis Egyetem minden munkatársának és hallgatójának az alábbi gyermeknapi programokra. Programok: A rendezvény ideje alatt ugrálóvár, kézműves foglalkozások, arcfestés, mesekvíz, … Folytatás
 • Kedvezményes előadások a József Attila Színházban (5/19/2017) - A József Attila Színház különleges akciója keretében kedvezményes jegyeket kínál a Semmelweis Egyetem minden munkatársának és hallgatójának az alábbi határon túli vendégelőadásokra. Kedvezményes jegyár: 1500 Ft/fő/előadás Helyszín: József Attila Színház (1134 Budapest, … Folytatás

Tovább az összes  korábbi kulturális kedvezményhez →

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.