Helyszín: Egészségtudományi Kar, Budapest Vas utca 17.

Dátum: 2019.05.18.

{"name":"Táplálkozási környezet és elhízás", "description":"

Időpont: 10.00 – 15.00 A Dietetikai és Táplálkozástudományi Tanszék a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségével és a Magyar Elhízástudományi Társasággal együttműködésben konferenciát szervez Táplálkozási környezet és elhízás címmel. Idén 10 éves az ETK-n Táplálkozástudományi MSc képzés, mely a Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Karával közös képzés, illetve május 18. az Európai Elhízás Elleni Nap A konferencia programja:…



Egészségtudományi Kar", "startDate":"2019-05-18", "endDate":"2019-05-18", "startTime":"10:00", "endTime":"15:00", "location":"Egészségtudományi Kar", "options":["Apple","Google","iCal","Microsoft365", "MicrosoftTeams", "Outlook.com"], "timeZone":"Europe/Budapest", "iCalFileName":"Táplálkozási környezet és elhízás", "label":"Naptárba"}

Időpont: 10.00 – 15.00

A Dietetikai és Táplálkozástudományi Tanszék
a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségével és a Magyar Elhízástudományi Társasággal együttműködésben konferenciát szervez
Táplálkozási környezet és elhízás
címmel.

Idén 10 éves az ETK-n Táplálkozástudományi MSc képzés, mely a Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Karával közös képzés, illetve május 18. az Európai Elhízás Elleni Nap

A konferencia programja:
A délelőtti programrészben a képzésben szerepet vállaló oktatók szerepelnek aktualitásokkal, délután az elhízás prevenciójához kapcsolódó előadások lesznek. Az előadások 20 percesek

A részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött, dietetikusok számára kreditpontos választható továbbképzés.
Regisztrálni dietetikusoknak az etk.semmelweis.hu/jelentkezes oldalon,
nem dietetikus szakembereknek a bakics.janos@se-etk.hu email címen lehet.

Vissza az Eseménynaptárba

,