a Semmelweis Egyetem
19 nap
11 óra
22 perc
11 mp

Semmelweis Egészség Napok 9. – Családi Sportnap az egyetem munkatársainak

Helyszín: Genetikai, Sejt- és Immunbiológiai Intézet, Budapest 1089 Budapest, Nagyvárad tér 4.

Dátum: 2020.04.25.

A jubileumi év folyamán a 250 éves Semmelweis Egyetem Semmelweis Egészség Napok elnevezésű interaktív, népegészségügyi tematikájú programsorozatot indít a nagyközönség részére. 

Tíz hónapon keresztül öt pénteki és öt szombati rendezvényt szervezünk. A szombati rendezvények egy-egy szűkebb szakterületre fókuszálnak, ahol személyesebb hangvételű tanácsadásra, valamint egészségügyi szűrésekre is jelentkezhetnek az érdeklődők. A  pénteki rendezvények a család minden tagjához szólnak és interaktív programokat, bemutatókat, előadásokat, valamint egyes népbetegség prevenciójához kapcsolódó szűréseket kínálunk a látogatóknak.

Semmelweis Egészség Napok 9. – Családi Sportnap az egyetem munkatársainak

Főbb témáink:

A sportolni vágyó felnőttek kispályás labdarúgó-, röplabda-, tollaslabda és streetball bajnokságra nevezhetnek. Míg a szülő játszanak, a gyerekek váltóversenyen, akadálypálya teljesítésén, a kisebbek  kézműves foglalkozásokon, drámajátékokon vehetnek részt, de lesz arcfestés és légvár is! A rendezvényen való részvétel előzetes regisztrációhoz, egyes csapatversenyek esetén nevezéshez kötött. Erről részletek később. A napot egy óriási SE250 születésnapi torta felvágásával zárjuk!

Helyszín:
Helyszín: SE Testnevelési és Sportközpont, Sporttelep 1107 Budapest, Zágrábi utca 14.

 

 

Vissza az Eseménynaptárba


Tovább a jubileumi honlapra