Helyszín: A leírásnak megfelelően, ld. program

Dátum: 2019.11.10.

{"name":"IV. Universal Scientific Education and Research Network (USERN) Congress & Prize Festival, Budapest", "description":"

Előzetes program: 2019. november 8. – Megnyitó – Meghívott előadó – USERN díjátadó – V. International Festival of Paintings for Pediatric Patients (IFPPP) gála és díjátadó 2019. november 9. – Meghívott előadó (Matjaž Perc) – Párhuzamos workshopok – Poszter szekció – Csoportos megbeszélések a USERN díjazottakkal 2019. november 10. – Csoportos megbeszélések – Záróceremónia További…



A leírásnak megfelelően", "startDate":"2019-11-10", "endDate":"2019-11-10", "startTime":"00:00", "endTime":"23:59", "location":"A leírásnak megfelelően", "options":["Apple","Google","iCal","Microsoft365", "MicrosoftTeams", "Outlook.com"], "timeZone":"Europe/Budapest", "iCalFileName":"IV. Universal Scientific Education and Research Network (USERN) Congress & Prize Festival, Budapest", "label":"Naptárba"}

Előzetes program:

2019. november 8.
– Megnyitó
– Meghívott előadó
– USERN díjátadó
– V. International Festival of Paintings for Pediatric Patients (IFPPP) gála és díjátadó

2019. november 9. – Meghívott előadó (Matjaž Perc)
– Párhuzamos workshopok
– Poszter szekció
– Csoportos megbeszélések a USERN díjazottakkal

2019. november 10. – Csoportos megbeszélések
– Záróceremónia

További részletek az esemény honlapján.

Az IFPPP előzménye Magyarországon:
Az International Festival of Paintings for Pediatric Patients (IFPPP) II. fesztiválja és díjátadója 2016 októberében a Semmelweis Egyetem Nagyvárad téri Elméleti Tömbjében került megrendezésre.

Az esemény célja és jelentősége:
Az esemény célja a USERN díjak átadása, tudományos közérdekű mini-konferencia és workshop szervezése, végül de nem utolsó sorban a beteg gyerekek tehetséggondozása és támogatása.

A főszervező USERN egy 2015-ben alakult nemzetközi tudományos szervezet, amely a világ vezető kutatóinak hálózat építését és a fiatal tehetségek támogatását tűzte ki célul. Az USERN minden évben tudományos díjakat ítél oda a különböző országokból származó a természet- és társadalomtudomány területein kiemelkedő eredményt felmutató fiataloknak. A díjátadóval egybekötött mini-konferencia minden évben más országban kerül megrendezésre. Az USERN tagjai a világ legeredményesebb kutatói köztük számos Nobel-díjassal (pl.: Kurt Wuthrich, Akira Suzuki, Yuan Tseh Lee, Eric S. Maskin).

Az esemény magyarországi társszervezője az Avicenna International College egy 1995-ben alakult nemzetközi oktatási intézmény, amely több ezer nemzetközi diák továbbtanulását segítette és támogatta Európába és Amerikába. Az oktatás-nevelés fő irányelve az Avicenna International College-ben egy híd építése a középiskolai és egyetemi tanulmányok között, segítve ez által a hallgatók beilleszkedését a más országok nyelvi, kulturális, tanmenetbeli és követelményrendszerbeli különbségeihez. Az Avicenna International College nagy szerepet vállal Magyarország és más országok tudományos, kulturális és gazdasági együttműködéseinek támogatásában.  

Vissza az Eseménynaptárba

Tovább a jubileumi honlapra ,