Helyszín: ,

Dátum: 2019.05.27.

{"name":"Lakossági nyílt nap a Sürgősségi Betegellátó Osztályon", "description":"

Időpont: 11.00 – 17.00 Az I. Nemzetközi Sürgősségi Nap keretében a Semmelweis Egyetem Sürgősségi Betegellátó Osztálya nyílt napot rendez a lakosság számára. A rendezvényen 10 fős csoportokban, fél órás időtartamú túravezetéseken mutatják be a sürgősségi ellátás folyamatát. Az érdeklődők választ kaphatnak a gyakran feltett kérdésekre, kiderül, miért kell várni a sürgősségin, illetve mik azok a problémák,…



", "startDate":"2019-05-27", "endDate":"2019-05-27", "startTime":"11:00", "endTime":"16:00", "location":"", "options":["Apple","Google","iCal","Microsoft365", "MicrosoftTeams", "Outlook.com"], "timeZone":"Europe/Budapest", "iCalFileName":"Lakossági nyílt nap a Sürgősségi Betegellátó Osztályon", "label":"Naptárba"}

Időpont: 11.00 – 17.00

Az I. Nemzetközi Sürgősségi Nap keretében a Semmelweis Egyetem Sürgősségi Betegellátó Osztálya nyílt napot rendez a lakosság számára. A rendezvényen 10 fős csoportokban, fél órás időtartamú túravezetéseken mutatják be a sürgősségi ellátás folyamatát. Az érdeklődők választ kaphatnak a gyakran feltett kérdésekre, kiderül, miért kell várni a sürgősségin, illetve mik azok a problémák, kórképek, amelyek a sürgősségi ellátásra tartoznak. A túravezetés végén lehetőség nyílik kötetlen beszélgetésre sürgősségi szakemberekkel.

Az osztály az új Központi Betegellátó Épület („Korányi Tömb”)  földszintjén található. Bejárat a főbejárattól jobbra, az épület nyugati oldalán található (mentőbeálló és gyalogos kapu). 

A rendezvény ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrálni május 26-án 18 óráig lehet.

Kérjük, először válassza ki a naptárban az Önnek megfelelő időpontot, majd a naptár alatt adja meg az adatait a jelentkezéshez.

Vissza az Eseménynaptárba