Helyszín: A leírásnak megfelelően, ld. program

Dátum: 2018.06.17.

{"name":"Tour de Bókay", "description":"

Időpont: 9.30                                                        A gyermekklinikáért lehet tekerni a Tour de Bókay nevű jótékonysági kerékpáros felvonuláson az ott meggyógyult gyermekekkel, szüleikkel, és a klinikán dolgozó munkatársakkal, barátokkal együtt. 2018. június 17-én (vasárnap)…



A leírásnak megfelelően", "startDate":"2018-06-17", "endDate":"2018-06-17", "startTime":"09:30", "endTime":"23:59", "location":"A leírásnak megfelelően", "options":["Apple","Google","iCal","Microsoft365", "MicrosoftTeams", "Outlook.com"], "timeZone":"Europe/Budapest", "iCalFileName":"Tour de Bókay", "label":"Naptárba"}

Időpont: 9.30                                                       

A gyermekklinikáért lehet tekerni a Tour de Bókay nevű jótékonysági kerékpáros felvonuláson az ott meggyógyult gyermekekkel, szüleikkel, és a klinikán dolgozó munkatársakkal, barátokkal együtt.

2018. június 17-én (vasárnap) a Bókay Gyermekklinikáról a Bókay-Kertbe lehet biciklizni. A közös kerékpározást követően a Bókay-Kertben közös családi programok, koncertek várják a résztvevőket.

1) Nevezési díj: 500,- Ft a helyszínen (résztvevők fényvisszaverő pántot kapnak emlékül tőlünk)

2) Támogatói póló vásárlás: 2.000,- Ft a helyszínen. 

3) Minden olyan cégnek, aki a Tour de Bókay kapcsán több, mint 200 ezer forinttal támogatja a gyermekklinikánkat: biztosítunk egy kiállítói sátrat a Bókay Kertben, valamint a plakátunkon (szürke alsó részen) a logójukat is elhelyezzük és nevesítjük őket minden média nyilatkozatban a Tour de Bókay kapcsán.

Az esemény meghívóját ide kattintva lehet letölteni pdf-ben.

 

Vissza az Eseménynaptárba