Helyszín: Nagyvárad téri Elméleti Tömb, 1089 Budapest, Nagyvárad tér 4.

Dátum: 2017.12.07.

{"name":"Karácsonyi Jótékonysági Koncert a Golgota Gospel Kórussal", "description":"

Időpont: 18:00 (kapunyitás) A meghívót ide kattintva is letöltheti. A Semmelweis Alumni bemutatja:  Karácsonyi Jótékonysági Koncert a Golgota Gospel Kórussal Meghívó Szeretettel meghívjuk Önt az Alumni Igazgatóság által, adománygyűjtő céllal megrendezett Karácsonyi Koncertre, melynek időpontja 2017. december 7., csütörtök. Az est fővédnöke Prof. Dr. Szél Ágoston, a Semmelweis Egyetem rektora. A tavalyi évet záró Semmelweis Gála…



Nagyvárad téri Elméleti Tömb", "startDate":"2017-12-07", "endDate":"2017-12-07", "startTime":"18:00", "endTime":"20:00", "location":"Nagyvárad téri Elméleti Tömb", "options":["Apple","Google","iCal","Microsoft365", "MicrosoftTeams", "Outlook.com"], "timeZone":"Europe/Budapest", "iCalFileName":"Karácsonyi Jótékonysági Koncert a Golgota Gospel Kórussal", "label":"Naptárba"}

Időpont: 18:00 (kapunyitás)

A meghívót ide kattintva is letöltheti.

A Semmelweis Alumni bemutatja: 

Karácsonyi Jótékonysági Koncert a Golgota Gospel Kórussal

Meghívó

Szeretettel meghívjuk Önt az Alumni Igazgatóság által, adománygyűjtő céllal megrendezett Karácsonyi Koncertre, melynek időpontja 2017. december 7., csütörtök. Az est fővédnöke Prof. Dr. Szél Ágoston, a Semmelweis Egyetem rektora.

A tavalyi évet záró Semmelweis Gála résztvevőinek visszajelzései alapján idén szerettük volna egy könnyed, tartalmas rendezvénnyel megajándékozni a Semmelweis Egyetem polgárait. Mi lehetne szebb alkalom erre, mint a Karácsony? Az egész éves feszített tempó és rohanás után az év ezen szakaszában érdemes kicsit megállni és ünnepelni barátokkal, munkatársakkal.

Az ünnepi eseményen a neves Golgota Gospel Kórus ad koncertet, amely számos elismerésben, díjban részesült Európa- és világszerte. A rendezvény ingyenes, egyúttal egy nemes cél érdekében adománygyűjtéssel kötöttük össze. Reméljük, Ön legalább annyira fogja élvezni a koncertet, mint amennyire nekünk örömöt okoz az est szervezése. 

A koncerttel kapcsolatban bővebb információt az
Alumni Igazgatóság honlapján és Facebook-oldalán talál:

http://alumni.semmelweis.hu

https://www.facebook.com/SemmelweisAlumni/

Amennyiben további kérdése merül fel, keressen bennünket elérhetőségeinken! 
» rendezveny.alumni@semmelweis-univ.hu

A rendezvény helyszíne a Nagyvárad téri Elméleti Tömb Díszterme (1089 Budapest, Nagyvárad tér 4.). A parkolás a Tömb zárt parkolójában a résztvevőknek ingyenes.

A Gálaest időpontja 2017. december 7., csütörtök. Kapunyitás 18:00-kor, a koncert 19:00-20:30-ig tart. 

A rendezvényen való részvétel regisztrációhoz kötött:

A várható nagy érdeklődés miatt – a Semmelweis Talks programsorozatunkhoz hasonlóan – online jelentkezhet az alábbi linken 2017. december 1-ig.

https://goo.gl/forms/8b69jWMfVTJfkwqh1

Ünnepeljük együtt a Karácsonyt!

 

Vissza az Eseménynaptárba