Helyszín: Nagyvárad téri Elméleti Tömb, 1089 Budapest, Nagyvárad tér 4.

Dátum: 2017.03.01.

{"name":"Semmelweis Tavaszi Fesztivál", "description":"

Idén tizenegyedik alkalommal szervezi meg a Semmelweis Tavaszi Fesztivált a Hallgatói Önkormányzat, a Korányi Frigyes Szakkollégium és az Instruktor Öntevékeny Csoport. Február 28-án három művészeti ág képviselői mutatják be tehetségüket: a Versmondó Verseny és a Táncverseny mellett a Virtuózok Viadalán zenészek és énekesek mérik össze tudásukat. Az est során lehetőség nyílik jótékonysági borok megvásárlására is, melyek…



Nagyvárad téri Elméleti Tömb", "startDate":"2017-03-01", "endDate":"2017-03-01", "startTime":"16:00", "endTime":"23:59", "location":"Nagyvárad téri Elméleti Tömb", "options":["Apple","Google","iCal","Microsoft365", "MicrosoftTeams", "Outlook.com"], "timeZone":"Europe/Budapest", "iCalFileName":"Semmelweis Tavaszi Fesztivál", "label":"Naptárba"}

Idén tizenegyedik alkalommal szervezi meg a Semmelweis Tavaszi Fesztivált a Hallgatói Önkormányzat, a Korányi Frigyes Szakkollégium és az Instruktor Öntevékeny Csoport.

Február 28-án három művészeti ág képviselői mutatják be tehetségüket: a Versmondó Verseny és a Táncverseny mellett a Virtuózok Viadalán zenészek és énekesek mérik össze tudásukat. Az est során lehetőség nyílik jótékonysági borok megvásárlására is, melyek bevételét a hagyományokhoz híven az egyetem egyik Klinikájának ajánlják fel.

Március 1-jén, a Jótékonysági Gálaest keretein belül a díjazott versenyzők ismét előadják produkciójukat, átadják az Alkoss! – Irodalmi Pályázat díjait. A pályázatot idén is a Semmelweis Egyetem hallgatói lapja, a Szinapszis valamint az HÖK Kulturális Bizottsága szervezte meg.

Az online jelentkezés erre a linkre kattintva érhető el…

További információk olvashatók a Semmelweis Tavaszi Fesztivál Facebook oldalán…

Az eseményen fényképek készülnek az egyetem honlapjának számára.

Vissza az Eseménynaptárba