Helyszín: A leírásnak megfelelően, ld. program

Dátum: 2019.12.08.

{"name":"Bécsi adventi kirándulás a Semmelweis Eurocity-vel", "description":"

Advent második vasárnapján díjmentesen utazhat a bécsi karácsonyi vásárba a nemrég felavatott Budapest – Bécs – Budapest vonalon közlekedő Semmelweis EuroCityvel az egyetem többszáz munkatársa és gyermekeik . A vonat, melyet a Semmelweis 250 mozdony húz majd, december 8-án reggel indul a Keleti Pályaudvarról. Az eredetileg 500 fősre tervezett programot a nagy érdeklődésre való tekintettel…



A leírásnak megfelelően", "startDate":"2019-12-08", "endDate":"2019-12-09", "startTime":"07:15", "endTime":"00:00", "location":"A leírásnak megfelelően", "options":["Apple","Google","iCal","Microsoft365", "MicrosoftTeams", "Outlook.com"], "timeZone":"Europe/Budapest", "iCalFileName":"Bécsi adventi kirándulás a Semmelweis Eurocity-vel", "label":"Naptárba"}

Advent második vasárnapján díjmentesen utazhat a bécsi karácsonyi vásárba a nemrég felavatott Budapest – Bécs – Budapest vonalon közlekedő Semmelweis EuroCityvel az egyetem többszáz munkatársa és gyermekeik .

A vonat, melyet a Semmelweis 250 mozdony húz majd, december 8-án reggel indul a Keleti Pályaudvarról. Az eredetileg 500 fősre tervezett programot a nagy érdeklődésre való tekintettel 160 fővel bővítették, az előzetes regisztráció során minden férőhely betelt.

Fontos technikai információk az adventi kirándulás regisztrált résztvevői számára:

– Érkezés a Keleti Pályaudvarra 7:15-től a 7-es vágányhoz, a peronon forralt borral és meleg teával várjuk Önöket és gyermeiket.
 

– Indulás Budapestről: 8:05 – Keleti Pályaudvar, 8:20 – Kelenföld Pályaudvar

– A regisztrációról kapott visszaigazoló e-mailt kérjük, hogy hozzák magukkal, kizárólag ennek bemutatásával lesz lehetőség felszállni a vonatra.

– A 8 db kocsi érkezési sorrendben kerül feltöltésre, ezért társaságoknak, csoportoknak, akik együtt szeretnének helyet foglalni, érdemes egyszerre érkezniük.

– Visszautazás Bécsből: 17:10 – Westbahnhof, érkezés Budapestre: 20:09-kor.
Kérjük, hogy a visszaút esetében is legkésőbb 16:45-kor legyenek a bécsi pályaudvaron a vonatnál.

Szeretnénk jelezni, hogy személyi igazolvány vagy útlevél mindenképp szükséges az utazáshoz.
Kérjük Önöket, hogy a közös adventi kirándulásunkat ezen kérések figyelembevételével is tegyék örömtelivé.

 

Vissza az Eseménynaptárba