Helyszín: Elméleti Orvostudományi Központ, Budapest Tűzoltó utca 37-47.

Dátum: 2017.03.25.

{"name":"II. Semmelweis Egészségverseny – Döntő", "description":"

A Budapesti Orvostanhallgatók Egyesülete által szervezett Semmelweis Egészségverseny célja az egészségvédelemmel kapcsolatos ismeretek átadása és elmélyítése a fiatal korosztály körében, interaktív feladatokon keresztül, játékos megközelítésben. A verseny döntője játékos vetélkedő formájában történik, ahol a csapatokra és kísérőikre egyaránt izgalmas programok várnak. A versenyről további részleteket az esemény honlapján és közösségi oldalán lehet elérni.



Elméleti Orvostudományi Központ", "startDate":"2017-03-25", "endDate":"2017-03-25", "startTime":"00:00", "endTime":"23:59", "location":"Elméleti Orvostudományi Központ", "options":["Apple","Google","iCal","Microsoft365", "MicrosoftTeams", "Outlook.com"], "timeZone":"Europe/Budapest", "iCalFileName":"II. Semmelweis Egészségverseny – Döntő", "label":"Naptárba"}

A Budapesti Orvostanhallgatók Egyesülete által szervezett Semmelweis Egészségverseny célja az egészségvédelemmel kapcsolatos ismeretek átadása és elmélyítése a fiatal korosztály körében, interaktív feladatokon keresztül, játékos megközelítésben. A verseny döntője játékos vetélkedő formájában történik, ahol a csapatokra és kísérőikre egyaránt izgalmas programok várnak.

A versenyről további részleteket az esemény honlapján és közösségi oldalán lehet elérni.

Vissza az Eseménynaptárba