Helyszín: #_LOCATION, #_TOWN #_ADDRESS

Dátum: 2016.05.26.

{"name":"A Nemzetközi Neurootológiai és Equilibriometriai Társaság kongresszusa", "description":"

A kongresszus fő témái: Szédülés, egyensúlyzavarok diagnosztikája és kezelése, fülzúgás, időskori neurodegeneratív kórképek, szaglászavarok, egyensúlyrendszeri rehabilitáció. A fő téma a szédülés és a fülzúgás interdiszciplináris vizsgálata , kezelése. A szédülés kivizsgálásának algoritmusa, nemzetközi protokollja. Új egyensúlyrendszeri vizsgálatok, metodikák kidolgozása. A kongresszus témái főleg  fül-orr-gégészek, neurológusok, idegsebészek, reumatológusok, pszichiáterek, egészségügyi mérnökök érdeklődésére tarthatnak számot. A hazánkban…



#_LOCATION", "startDate":"2016-05-26", "endDate":"2016-05-26", "startTime":"00:00", "endTime":"23:59", "location":"#_LOCATION", "options":["Apple","Google","iCal","Microsoft365", "MicrosoftTeams", "Outlook.com"], "timeZone":"Europe/Budapest", "iCalFileName":"A Nemzetközi Neurootológiai és Equilibriometriai Társaság kongresszusa", "label":"Naptárba"}

A kongresszus fő témái:
Szédülés, egyensúlyzavarok diagnosztikája és kezelése, fülzúgás, időskori neurodegeneratív kórképek, szaglászavarok, egyensúlyrendszeri rehabilitáció.

A fő téma a szédülés és a fülzúgás interdiszciplináris vizsgálata , kezelése. A szédülés kivizsgálásának algoritmusa, nemzetközi protokollja.

Új egyensúlyrendszeri vizsgálatok, metodikák kidolgozása.

A kongresszus témái főleg  fül-orr-gégészek, neurológusok, idegsebészek, reumatológusok, pszichiáterek, egészségügyi mérnökök érdeklődésére tarthatnak számot.

A hazánkban zajló nemzetközi kongresszus kiváló lehetőség arra, hogy nagyszámú magyar résztvevő szerepeljen a kongresszuson. A kongresszus hivatalos nyelve angol. A kongresszus honlapja: www.nesbasisbudapest.hu, itt lehet on-line regisztrálni, előadás címet bejelenteni. 

#_MAP

Vissza az Eseménynaptárba