Helyszín: ,

Dátum: 2015.05.29.

{"name":"XXI. NEMZETKÖZI KÖRNYEZETVÉDELMI ÉS VIDÉKFEJLESZTÉSI DIÁKKONFERENCIA", "description":"

A konferenciára várjuk tehetséges főiskolai, egyetemi és Ph.D hallgatók jelentkezését a környezet- és természetvédelem, valamint a vidékfejlesztés bármely területét érintő előadásokkal és/vagy poszterek bemutatásával. A konferencia célja: a felsőoktatási intézmények főiskolai, egyetemi és Ph.D képzésben résztvevő hallgatói a tehetséggondozás keretében már a képzés ideje alatt lehetőséget kapjanak a szakmai bemutatkozásra, széles körű gondolatcserére, a hazai…



", "startDate":"2015-05-29", "endDate":"2015-05-29", "startTime":"00:00", "endTime":"00:00", "location":"", "options":["Apple","Google","iCal","Microsoft365", "MicrosoftTeams", "Outlook.com"], "timeZone":"Europe/Budapest", "iCalFileName":"XXI. NEMZETKÖZI KÖRNYEZETVÉDELMI ÉS VIDÉKFEJLESZTÉSI DIÁKKONFERENCIA", "label":"Naptárba"}

A konferenciára várjuk tehetséges főiskolai, egyetemi és Ph.D hallgatók jelentkezését a környezet- és természetvédelem, valamint a vidékfejlesztés bármely területét érintő előadásokkal és/vagy poszterek bemutatásával.

A konferencia célja: a felsőoktatási intézmények főiskolai, egyetemi és Ph.D képzésben résztvevő hallgatói a tehetséggondozás keretében már a képzés ideje alatt lehetőséget kapjanak a szakmai bemutatkozásra, széles körű gondolatcserére, a hazai és nemzetközi tudományos kapcsolatok kiépítésére.

A konferenciát a Szolnoki Főiskola Térségfejlesztő és Innovációs Tudásközpontja, valamint a Magyar Tudományos Akadémia Debreceni Területi Bizottságának Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Szakbizottsága közösen szervezi, rendezi meg.

A konferencia hivatalos nyelve magyar és angol.

A konferenciára a jelentkezési lapot legkésőbb 2015. május 4-ig kérjük visszaküldeni (letölthető: a http://titk.szolfportal.hu/kezdolap) a diakkonf2015@szolf.hu és/vagy szaboattila@szolf.hu e-mail címekre.

Az előadások egy oldalas összefoglalóit a rendezvény időpontjában kiadjuk, ezért az összefoglalókat – a honlapunkon is megtalálható formai követelményeknek megfelelően – kérjük 2015. május 4-ig megküldeni.

A konferencián elhangzó előadások anyagát a Szolnoki Főiskola kiadásában negyedévenként megjelenő tudományos folyóiratban az ECONOMICA-ban jelentetjük meg. Az előadás anyagokat a formai követelmények szerint elkészítve és figyelembe véve a szekcióvezető ajánlásait legkésőbb 2015. május 31-ig kérjük megküldeni egy szakmai lektori vélemény csatolásával.

A XXI. nemzetközi diákkonferencián való részvétel ingyenes. A résztvevőknek a konferencia időtartama alatt ellátást biztosítunk, illetve az előadást tartóknak (publikálóknak) az ECONOMICA egy-egy példányát megküldjük.

A konferencia helyszíne:

Szolnoki Főiskola

5000 Szolnok, Tiszaligeti sétány 14.

A XXI. Nemzetközi Környezetvédelmi és Vidékfejlesztési Diákkonferencia tervezett programja

 

2015. május 29.

 

930–1000

Regisztráció

 

1000–1200

„Tehetséges fiatalok szerepe a vidékfejlesztésben” című konferencia

 

1300–1200

Ebéd

 

1300–1700

Szekcióülések, a szekcióbeosztásra a jelentkezések lezárása után kerül sor

Szolnok, 2015. március 11.

Cím:          

Szolnoki Főiskola Nemzetközi Környezetvédelmi és Vidékfejlesztési Konferencia Szervezőbizottsága,

Térségfejlesztő és Innovációs Tudásközpont

5000 Szolnok, Tiszaligeti sétány 14.

E-mail: diakkonf2015@szolf.hu; szaboattila@szolf.hu

A programról erre a linkre kattintva talál bővebb információt.

l

Vissza az Eseménynaptárba