Helyszín: #_LOCATION, #_TOWN #_ADDRESS

Dátum: 2015.01.24.

{"name":"15. EDUCATIO Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás", "description":"

Az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás a hazai oktatási piac legnagyobb seregszemléje, mely idén is három napon át várja az érdeklődőket. A börzére érkező több tízezer látogató találkozhat szinte valamennyi hazai felsőoktatási intézménnyel, a legújabb oktatási fejlesztésekkel, taneszközökkel és módszerekkel. Az Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. immár 15. alkalommal rendezi meg az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítást,…



#_LOCATION", "startDate":"2015-01-24", "endDate":"2015-01-26", "startTime":"00:00", "endTime":"00:00", "location":"#_LOCATION", "options":["Apple","Google","iCal","Microsoft365", "MicrosoftTeams", "Outlook.com"], "timeZone":"Europe/Budapest", "iCalFileName":"15. EDUCATIO Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás", "label":"Naptárba"}

Az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás a hazai oktatási piac legnagyobb seregszemléje, mely idén is három napon át várja az érdeklődőket. A börzére érkező több tízezer látogató találkozhat szinte valamennyi hazai felsőoktatási intézménnyel, a legújabb oktatási fejlesztésekkel, taneszközökkel és módszerekkel.

Az Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. immár 15. alkalommal rendezi meg az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítást, mely idén is három napig várja az érdeklődőket: a középiskolás diákokat, szülőket, pedagógusokat, intézményvezetőket és -fenntartókat.

A kiállításon a felsőoktatási intézmények mellett tankönyvkiadók, taneszközgyártók és -forgalmazók, külföldi egyetemek, nyelviskolák, szakképző intézmények és oktatással foglalkozó kutatóintézetek is bemutatják kínálatukat. Ezen kívül olyan intézményekkel, vállalatokkal és szakemberekkel is találkozhatnak az érdeklődők, akik meghatározó szerepet töltenek be a mai magyar oktatás fejlődésében. Az ingyenesen látogatható seregszemle a továbbtanulni szándékozók mellett a pedagógusok és intézményvezetők számára is egyedülálló lehetőséget biztosít, hiszen értesülhetnek a szakma újdonságairól, a taneszközökről és módszerek korszerűsödéséről.

További információk a linkre kattintva a rendezvény weboldalán.

#_MAP

Vissza az Eseménynaptárba