Helyszín: Gyermekgyógyászati Klinika – Bókay utcai részleg, Budapest Bókay u. 53-54.

Dátum: 2014.04.27.

{"name":"Jótékonysági kerékpártúra az I. Sz. Gyermekgyógyászati Klinika szervezésében", "description":"

A Semmelweis Egyetem I. sz. Gyermekgyógyászati Klinikája 2014. évben ünnepli fennállásának 175. évfordulóját. Ez az évforduló egyben a magyar gyermekgyógyászat 175 éves jubileuma is, közös ünnepünk, hiszen a Bókay Klinika az első ilyen intézmény volt hazánkban. A hazai gyermekgyógyászat e neves jubileumát egy jótékonysági kerékpáros megemlékezéssel szeretnénk ünnepelni, melynek során a Gyermekklinikáról a XVIII. kerületi…



Gyermekgyógyászati Klinika – Bókay utcai részleg", "startDate":"2014-04-27", "endDate":"2014-04-27", "startTime":"09:30", "endTime":"00:00", "location":"Gyermekgyógyászati Klinika – Bókay utcai részleg", "options":["Apple","Google","iCal","Microsoft365", "MicrosoftTeams", "Outlook.com"], "timeZone":"Europe/Budapest", "iCalFileName":"Jótékonysági kerékpártúra az I. Sz. Gyermekgyógyászati Klinika szervezésében", "label":"Naptárba"}

A Semmelweis Egyetem I. sz. Gyermekgyógyászati Klinikája 2014. évben ünnepli fennállásának 175. évfordulóját. Ez az évforduló egyben a magyar gyermekgyógyászat 175 éves jubileuma is, közös ünnepünk, hiszen a Bókay Klinika az első ilyen intézmény volt hazánkban.

A hazai gyermekgyógyászat e neves jubileumát egy jótékonysági kerékpáros megemlékezéssel szeretnénk ünnepelni, melynek során a Gyermekklinikáról a XVIII. kerületi Bókay kertbe biciklizünk.

A Semmelweis Egyetem minden dolgozóját és családját szeretettel hívjuk, hogy biciklizzen velünk április 27-én, vasárnap délelőtt! Aki nem szeret, vagy valamilyen oknál fogva nem tud kerékpározni, azt is várjuk az ünnepi túra indulásához, a Klinika udvarára délelőtt fél 10-től.

A sportrendezvény célja a Bókay Gyermekklinikáért Alapítvány támogatása is, ezért egy jelképes nevezési díj (1000 Ft) fejében alkalmi pólót kaphatnak a résztvevők.

A túra útvonala: a Bókay Klinika udvaráról az Üllői úton a XVIII. kerületi Bókay kertig, kb. 10 km.

Részvételi szándékukat kérjük, hogy Lukács Adrienn-nél írásban jelezzék április 10-ig (lukacs.adrienn@med.semmelweis-univ.hu).

 

Vissza az Eseménynaptárba