„Karácsonyhoz közeledve – stressz és kommunikáció” címmel tart előadást Pál Ferenc katolikus pap, mentálhigiénés szakember a Semmelweis Egyetem munkatársainak és hallgatóinak az Elméleti Orvostudományi Központban. Az előadás ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Az együttérzés és a megértés fontosságáról, valamint a családon belüli kommunikációról is szól majd a december 13-án 16.30-kor kezdődő előadásában Pál Ferenc katolikus pap – közismertebb nevén Pál Feri –, a Mentálhigiéné Intézet munkatársa, aki a közelmúltban átvehette a Semmelweis Egyetem Pro Universitate Érdemrendjét. A „Karácsonyhoz közeledve – stressz és kommunikáció” című előadás helyszíne az Elméleti Orvostudományi Központ, ahol élő közvetítés és kivetítők segítségével több teremben követhetik az előadást az érdeklődők. A program ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött (az űrlap már inaktív). Az egyetem hallgatóin és munkatársain kívül hozzátartozóikat is várjuk.

Az egyetem alapításának 250. jubileumi évében fontos céljaink között szerepel a Semmelweis-közösség erősítése, értékteremtő folyamatok elindítása – mondta dr. Hankó Balázs stratégiai és fejlesztési rektorhelyettes, a program kezdeményezője. Az advent jegyében, a karácsony előtt megrendezett előadással a Semmelweis Polgárok lelki töltekezését, ünnepre hangolódását is kívántuk segíteni – tette hozzá.

Pál Ferivel készült korábbi videónk ide kattintva tekinthető meg. 

Dobozi Pálma

Fotó (archív): Kovács Attila – Semmelweis Egyetem

A cikket a Semmelweis Egyetem Kommunikációs Igazgatósága tette közzé.