Karok szerinti bontásban, kronológiai sorrendben, és az áttekinthetőséget segítő színkódokkal kiegészítve már elérhető a következő tanév rendje az egyetemi honlapon. Az immár harmadik éve elkészített átfogó táblázatban egy felületen tekinthető meg az egész egyetem 2019/2020-as tanévre vonatkozó beosztása, így a beiratkozások, a szorgalmi- és vizsgaidőszakok dátumai képzésekre lebontva, az egyetemi ünnepségek időpontjai és helyszínei, valamint munkaszüneti napok és az oktatási szünetek dátumai.

A táblázatból kiderül egyebek mellett az is, hogy az 2019/2020-as tanév őszi szorgalmi időszaka a képzések többségén szeptember 9-én kezdődik. Az ünnepélyes tanévnyitó szeptember 6-án lesz a Művészetek Palotájában (MÜPA).

A táblázat karok szerint lebontva – ÁOK, EKK, ETK, FOK, GYTK és PAK – tartalmazza a tanév legfontosabb időpontjait. A hallgatók minden lényeges esemény dátumát végigböngészhetik, ide értve például a regisztrációs hét és a beiratkozás időpontját, de olyan évközbeni rendezvényeket is megtalálnak, mint a Semmelweis Symposium vagy a TDK Konferencia dátuma.

Bódi Bernadett
Fotó (kiemelt kép: Kovács Attila – Semmelweis Egyetem)

A cikket a Semmelweis Egyetem Kommunikációs Igazgatósága tette közzé.