A Budapest Táncszínház különleges akciója keretében 50%-os kedvezménnyel kínál jegyeket a Semmelweis Egyetem hallgatóinak és dolgozóinak az alábbi júniusi programokra!

Helyszín: DEPO Stúdió – 1097 Budapest, Koppány utca 15.

 

Program: Breathing Art Company: SUD
Időpont: 2019. június 1. (szombat), 20:00 óra

Ajánló: Az olasz vendégegyüttes előadása az egész világon oly jól ismert “déli” életérzésről szól, mely nemcsak az olaszokra jellemző, hanem az összes “déli” népre is.

Program: Budapest Táncszínház: Léthatár
Időpont: 2019. június 15. (szombat), 20:00 óra

Ajánló: A legfőbb bíránk önnön lelkiismeretünk nemcsak arról ítél meg minket, hogy jót vagy rosszat cselekszünk-e, hanem látja, és folyton vizsgálja azt is, hogy eleget teszünk-e feladataink és álmaink megvalósításáért, sorsunk beteljesüléséért. Bűntudat és hiányérzet gyötri a lelket, ha elvesztegetjük életünk fontos pillanatait. A művet Bulgakov és Chagall munkássága inspirálta.

Program: PR-Evolution Dance Company: …és fehér
Időpont: 2019. június 19. (szerda), 20:00 óra

Ajánló: A magába feledkezett, fekete zakóvá lett élet története.

Öt gyönyörű jelenés, akik megjelenítik a mai világot, amelyben most élünk és rohanunk, ahogy a nők élik meg a lendületet, törekvést vagy törtetést, a fekete arctalanságot és azt a rejtett, szunnyadó szubsztanciát, ami megnyilvánulni kívánkozik, hogy utat mutasson: a finomságot, a szexust, a szellemi erőt és varázslatot.

Hatalmába keríti az embert az odaadás, az érzelmek pulzálása, a nő bonyolultnak tetsző ereje és mégis egyszerű, lenyűgöző szépsége. Mágia és belső fény…

Jegyvásárlás: A kedvezményes jegyek a helyszínen vásárolhatók meg érvényes diákigazolvány vagy fényképes, sorszámozott munkavállalói belépőkártya felmutatásával.

Jó szórakozást kívánunk!