PI-ART Bt. különleges akciója keretében 30%-os kedvezménnyel kínál jegyeket a Semmelweis Egyetem munkatársainak és hallgatóinak az alábbi programokra!


Program: Várkert jóga

Időpont: 2019. augusztus végéig minden kedden!
Helyszín: Várkert Bazár, Panoráma Terasz (1013 Budapest, Ybl Miklós tér 4.)

Ajánló: Csodás panoráma, napsütés, közösségi élmény és testi  lelki feltöltődés, azaz jóga a Várkert Bazárban. Ahogyan a helyszín is a hagyományos és a modern tökéletes harmóniája, az órákkal is igyekszünk visszatükrözni ezt minden kedden. Afoglalkozásokon a hagyományos jóga eszköztárból válogatunk, és a 21. századi emberre szabjuk a gyakorlatokat. A cél a minőségi időtöltés, a testi, lelki feltöltődés.

A programról bővebben ezen az oldalon olvashat.

Program: Szent Iván éjszakája a római lánnyal, Nemes Ágnessel – Várkert Irodalom

Időpont: 2019. június 21. (szombat), 20:00 óra
Helyszín: Várkert bazár, Öntőház Udvar (1013 Budapest, Ybl Miklós tér 4.)

Ajánló: Szent Iván éjszakájához kapcsolódóan – egy egyszeri, különleges, szabadtéri előadáson – Itália szerelmesét, a boldog Nemes Nagy Ágnest idézzük meg felolvasószínházzal és koncerttel. Verseit neves színművészek adják elő, miközben Tóth Evelin (ének) és Kézdy Luca (hegedűművész) zenével varázsol minket az olasz fővárosba.

A programról bővebben ezen az oldalon olvashat.

Jegyvásárlás: A kedvezmény online érvényesíthető a varkertbazar.jegy.hu oldalon a SUm2019 kuponkód felhasználásával a készlet erejéig!


Program: Szent Efrém Férfikar – Ortodox pünkösd

Időpont: 2019. június 15. (szombat), 19:30
Helyszín: Belvárosi Nagyboldogasszony Főplébánia (1056 Budapest, Március 15. tér 2.)

Ajánló: Magyarország legkedveltebb vokális együttese a Szent Efrém Férfikar 2019-ben is folytatja óriási népszerűségnek örvendő Orientale Lumen – Kelet világossága sorozatát. A sorozat 2018-ban Pest legősibb templomában, a Belvárosi Nagyboldogasszony Főplébániatemplomban lelt új otthonra.  A sorozat utolsó koncertjén – egyben az Ortodox Pünkösdkor – 2019. június 15-én egy kortárs görög zeneszerző és karmester, Konstantia Gourzi: Paharión – a Vörös Angyal a Las Huelgas kertjében című művének budapesti bemutatóját hallhatja a közönség, amely a keleti és nyugati liturgikus hagyomány és a 21. századi kortárs zene hangzásának tradicionális és modern hangszerekkel előadott kombinációja. Az előadásban görög és moldáv vendégszólistákkal áll színpadra a Férfikar, a zeneszerző vezényletével.

A programról bővebben ezen az oldalon tájékozódhat.

Jegyvásárlás: A kedvezmény online érvényesíthető a szentefrem.jegy.hu oldalon a SUm2019 kuponkód felhasználásával a készlet erejéig!

Jó szórakozást kívánunk!