A Budapest Táncszínház különleges akciója keretében a Semmelweis Egyetem hallgatói és alkalmazottai az alábbi programokon vehetnek részt:

Program: DEPO Gála est – Kedvezmény mértéke: 50%
Időpont: 2019. május 25. (szombat), 20:00 óra
Helyszín: DEPO Stúdió – 1097 Budapest, Koppány utca 15.

Ajánló: A Budapest Táncszínház 2011 óta indít évente magyar, illetve nemzetközi táncosoknak professzionális képzést.  A színes órarend mellett a tanulók félévente színpadi lehetőséget is kapnak, ahol az együttes repertoárjából mutatnak be teljes darabot vagy részleteket. Az oktatás magas színvonalának köszönhetően a táncosok ugrásszerű fejlődése figyelemre méltó. Megannyi táncos kapott lehetőséget kortárstánc együtteseknél a képzést követően (Szegedi Kortárs Balett, Badora Társulat, PR-evolution, KET, Pécsi Balett).

Program: DEPO Solo est – Az est mindenki számára díjtalan!
Időpont: 2019. május 4. (szombat), 20:00 óra
Helyszín: DEPO Stúdió – 1097 Budapest, Koppány utca 15.

Ajánló: Ezúttal hozhatod már bemutatott szóló produkciódat, vagy készülhetsz ismét valami újdonsággal! Az est különlegessége, hogy a Budapest Táncszínház együttese két duett produkcióval áll majd a színpadra!

Jelentkezés: info@budapestdancetheatre.hu

Jegyvásárlás: A kedvezményes jegyek a helyszínen vásárolhatóak meg érvényes diákigazolvány vagy fényképes, sorszámozott munkavállalói belépőkártya felmutatásával.

Jó szórakozást kívánunk!