a Semmelweis Egyetem
17 nap
6 óra
28 perc
10 mp

A Budapest Táncszínház különleges akciója keretében 50%-os kedvezménnyel kínál jegyeket a Semmelweis Egyetem hallgatóinak és dolgozóinak az alábbi programra!

Helyszín: DEPO Stúdió – 1097 Budapest, Koppány utca 15.

 

Program: A macska neve – Mándy Ildikó Társulat vendégjátéka

Időpont: 2019. április 13. (szombat), 20:00 óra

Kedvezmény mértéke: 50%

Ajánló: Történeteink táncban (mozgásban), prózában, zenében macskáról és emberről, a függetlenségről, a szabadságról, a macska-ember kapcsolatáról ismert és kevésbé ismert írók, költők, zeneszerzők műveinek felhasználásával, 12 éven felülieknek. A macskák titokzatosak, rejtélyesek. A macskák pont olyanok, mint mi emberek.

 „Macska mindenképpen kell. Ha nem lehet hosszú hajam, meg más örömem, macskám azért lehet.” (Ernest Hemingway)

Jegyvásárlás: A kedvezményes jegyek a helyszínen vásárolhatók meg érvényes diákigazolvány vagy fényképes, sorszámozott munkavállalói belépőkártya felmutatásával.

 

Ezen felül a Budapest Táncszínház alábbi programjára ingyenes belépést biztosít a Semmelweis Egyetem hallgatóinak és dolgozóinak!

Program: DEPO Solo est – A színpadi lehetőség Rád vár!

Időpont: 2019. április 6. (szombat), 20:00 óra

Ajánló: A DEPO Stúdió ismét programlehetőséget kínál, ám ezúttal nem kizárólag a közönség soraiban foglalhatnak helyet, hanem akár a színpadon is megmutatják magukat. Táncművészek, volt táncművészek, illetve a következő táncos generáció művészeit invitáljuk a DEPO színpadára! Az est keretei között szólók bemutatására van lehetőség, az interaktív bemutatókon az előadók egyesével mutatják be performanszukat, s akár improvizálva élhetik meg az adrenalinszint növekedését. A stílus szintén nincs meghatározva., a DEPO Stúdióban a családias, bensőséges hangulat garantált., Ez nem egy verseny, semmiféle bírálás nem vár a fellépőkre, csupán egy nagyszerű lehetőség a megmutatkozásra.

Új kezdeményezésünkre várunk minden érdeklődőt!

Jelentkezni az info@budapestdancetheatre.hu e-mail címen van lehetőség.

Jó szórakozást kívánunk!