Budapesti Táncszínház különleges akciója keretében 50%-os kedvezménnyel kínál jegyeket a Semmelweis Egyetem hallgatói és munkatársai részére a következő előadásra!

Helyszín: 1097 Budapest, Koppány utca 15. – DEPO Stúdió
Időpont: 2019. március 30. (szombat), 20:00 óra

A Budapest Táncszínház és a Globe Production bemutatja soron következő közös műsora:

Intelligens beszélgetések

Ajánló: Szavakban is nagyon nehéz definiálni, hát még szavak nélkül. Ám ha körülnézünk a világban, nap mint nap tapasztaljuk, hogy az emberek szavak nélkül is állandóan kommunikálnak egymással testbeszédükkel, gesztusaikkal, belőlük áradó pozitív vagy negatív energiákkal. A mi beszélgetéseink a Budapest Táncszínház repertoárjából építkezik. Földi Béla rendező különböző koreográfusok munkáiból állított össze olyan rövid szegmenseket, amelyek színpadi munkáinkban megtalálhatóak. Eltérő típusú és energiájú beszélgetések.

A darab egy érdekes kísérletezés, amely a rendező elképzelése szerint változni fog és elmélyülni, felismerve azt a hétköznapi tapasztalatot, hogy mikor két ember elkezd beszélgetni, legtöbbször korlátlanul röpködnek az érzelmek és gondolatok. Sokszor már azt sem tudjuk, mivel kezdődött a beszélgetés és mégis érintünk minden olyan témát, ami rólunk emberekről, magáról az életről és kapcsolatainkról szól, arról a kis csodáról, amit Istentől kaptunk, hogy a világegyetem részei lehessünk.

Jegyvásárlás: A jegyek a helyszínen kaphatók, hivatkozva a Semmelweis kedvezményre.

Jó szórakozást kívánunk!