a Semmelweis Egyetem
16 nap
18 óra
56 perc
44 mp

A Budapest Táncszínház különleges akciója keretében 20%-os kedvezménnyel kínál jegyeket a Semmelweis Egyetem hallgatóinak és alkalmazottainak az alábbi programokra!

Helyszín: DEPO Stúdió – 1097 Budapest, Koppány utca 15.

 

Program: Taiat Dansa (ESP) No Half Measures. Choreographic Installation (’50) – spanyol társulat vendégelőadása

Időpont: 2019. március 9. (szombat), 20:00 óra

 

Program: A macska neve – Mándy Ildikó Társulat vendégjátéka

Időpont: 2019. március 16. (szombat), 20:00 óra

Ajánló: Történeteink táncban (mozgásban), prózában, zenében macskáról és emberről, a függetlenségről, a szabadságról, a macska-ember kapcsolatáról ismert és kevésbé ismert írók, költők, zeneszerzők műveinek felhasználásával, 12 éven felülieknek. A macskák titokzatosak, rejtélyesek. A macskák pont olyanok, mint mi, emberek.

Házi kedvenc, szabad, független, különc négylábú, hasznos vagy épp haszontalan, szerethető vagy utálható, és mégis, sokszor, sok helyen találkozhatunk velük az irodalomban, a zenében, a színházban, a táncban is. A macska sokaknak szolgált múzsaként, mint például Hamingway, Kosztolányi, Örkény, T.S Eliot, Csajkovszkij, Rossini, Satie, Ravel, Fauré, Scarlatti és még sokan mások.

„Macska mindenképpen kell. Ha nem lehet hosszú hajam, meg más örömem, macskám azért lehet.” (Ernest Hemingway)

Jegyvásárlás: A kedvezményes jegyek a helyszínen vásárolhatók meg érvényes diákigazolvány vagy fényképes, sorszámozott munkavállalói belépőkártya felmutatásával.

Jó szórakozást kívánunk!